Rasime Özdemir Balkan Şampiyonu oldu

Antalya Kemer’de düzenlenen Badminton Veteranlar Balkan Şampiyonası’na katılan Şemsettin Karahisari İlköğretim Okulu Spor Kulübü sporcularından Rasime Özdemir Balkan Şampiyonu oldu. Çift bayanlarda da yarışan Rasime Özdemir, Pembe Kahraman'la birlikte Balkan 2.liği elde etti Badminton Federasyonu’nun düzenlediği Badminton Veteranlar Balkan Şampiyonası’na Afyonkarahisar’dan dört sporcu katıldı. Şemsettin Karahisari İlköğretim Okulu Spor Kulübü sporcularının katıldığı Badminton Veteranlar Balkan [&hellip]

Rasime Özdemir Balkan Şampiyonu oldu

Antalya Kemer’de düzenlenen Badminton Veteranlar Balkan Şampiyonası’na katılan Şemsettin Karahisari İlköğretim Okulu Spor Kulübü sporcularından Rasime Özdemir Balkan Şampiyonu oldu. Çift bayanlarda da yarışan Rasime Özdemir, Pembe Kahraman’la birlikte Balkan 2.liği elde etti

Badminton Federasyonu’nun düzenlediği Badminton Veteranlar Balkan Şampiyonası’na Afyonkarahisar’dan dört sporcu katıldı. Şemsettin Karahisari İlköğretim Okulu Spor Kulübü sporcularının katıldığı Badminton Veteranlar Balkan Şampiyonası’nda Afyonkarahisar’dan Rasime Özdemir, Pembe Kahraman, Gürsel Coşkun, Çağlar Topsakal katıldı. Dereceler ise bayanlarda geldi. Tek bayanlarda başarıyla mücadele eden Rasime Özdemir, tüm rakiplerini geride bırakarak şampiyonluğa ulaştı. Rasime Özdemir, çiftlerde de takım arkadaşı Pembe Kahraman’la birlikte yarıştı. Finale kadar yükselmeyi başaran ikili, finali kaybetti. Çift bayanlarda da ikinciliğin sahibi olan Rasime Özdemir ve Pembe Kahraman, elde ettikleri derecelerle Afyonkarahisar’ın gururu oldular.
Şimdi hedef Türkiye Şampiyonası
Badmintoncuların Veteranlar Balkan Şampiyonası’nda elde ettikleri şampiyonluğu değerlendiren Badminton İl Temsilcisi ve Badminton Antrenörü Mustafa Yaşar, böyle bir başarıyı beklediklerini ifade etti. Rasime Özdemir ve Pembe Kahraman’ın bu yarışmaya uzun süredir hazırlandıklarını söyleyen Yaşar, “Devler Hastanesi’nde Kulak Burun Boğaz Bölümü’nde hemşirelik yapı-yor Rasime Hanım. Pembe Kahraman ise Kadınana İlköğretim Okulu’nda Resim Öğretmeni. İşlerinden arta kalan zamanlarda sporla ilgileniyorlar. Daha önce katıldığı yarışmalarda da başarılı oldular. Onların şampiyon olması bize gurur verdi. Emeklerinin karşılıklarını aldılar. Şimdi hedefimiz Türkiye Şampiyonası. 25 sporcuyla Türkiye Şampiyonası maçlarına hazırlanıyoruz. Badminton, Afyon’da gelişiyor.Başarı da arkasından geliyor. Lerleyen dönemde çok daha başarılı olacağız. Herkesi badminton sporu yapmaya davet ediyoruz” diyerek sözlerine son verdi.
“Sporcularımız yüzümüzü güldürdü”
Şemsettin Karahisari İlköğretim Okulu Müdürü ve Şemsettin Karahisari İlköğretim Okulu Spor Kulübü Başkanı Hamza Evlice, Rasime Özdemir ve Pembe Kahraman’ın elde ettiği dereceler sonrasında büyük mutluluk yaşadıklarını söyledi. Evlice, “Kulübümüz adına elde ettikleri derecelerden dolayı sporcularımızı kutluyoruz. Spora ve sporcuya desteğimiz elbette devam edecek. Sporcularımızın başarılarının arkası gelecek. Biz de destekçisi olacağız” dedi.

Bakmadan Geçme