• Haberler
  • Genel
  • Ramazan’ın keyfi Özdilek’te yaşanır – Kocatepe Gazetesi

Ramazan’ın keyfi Özdilek’te yaşanır – Kocatepe Gazetesi

Özdilek Alışveriş Merkezi’nde Ramazan için hazırlanan etkinlikler beğeni topluyor Özdilek Afyonkarahisar Alışveriş Merkezi Ramazan etkinliklerine devam ediyor. Bu haftaki programda Semazen, Aşuk-Maşuk, halk oyunları ile çocuk ve ailelerinin tarafından yoğun ilgi çekti. Etkinlikleri izlemek için birçok Afyonkarahisarlı ve yabancı izleyici Özdilek AVM giriş bölümünü doldurdu. Gösteriler boyunca izleyenlere Ramazanın geleneği olan ramazan şerbeti dağıtılmaya devam [&hellip]

Ramazan'ın keyfi Özdilek'te yaşanır

Özdilek Alışveriş Merkezi’nde Ramazan için hazırlanan etkinlikler beğeni topluyor

Özdilek Afyonkarahisar Alışveriş Merkezi Ramazan etkinliklerine devam ediyor. Bu haftaki programda Semazen, Aşuk-Maşuk, halk oyunları ile çocuk ve ailelerinin tarafından yoğun ilgi çekti. Etkinlikleri izlemek için birçok Afyonkarahisarlı ve yabancı izleyici Özdilek AVM giriş bölümünü doldurdu.
Gösteriler boyunca izleyenlere Ramazanın geleneği olan ramazan şerbeti dağıtılmaya devam edildi. İftarla birlikte başlayan fasıl dinletisi restoran bölümünde oruçlarını açan müşteriler tarafından beğeniyle karşılandı. Ramazan ayı boyunca her hafta sonu birbirinden güzel etkinlikler, Özdilek’in misafirlerini bekliyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme