Ramazan'da israf etmeyelim – Kocatepe Gazetesi

Saadet Partisi İl Sosyal İşler Başkanı Ali Akkaş, Ramazan ayı dolayısıyla açıklama yaptı. Akkaş, 'Ramazan ayında yiyin, için fakat israf etmeyin. 'Allah israf edenleri sevmez' Ayet-i Kerimesi'nde belirtildiği gibi israftan kaçınmalı, Allah'ın bize verdiği nimetlere şükretmeliyiz. Ramazan ayında dinimizin yasakladığı İkrah ı  ( baskı ve zorlama), dine sokarak, insan haklarına ve insan iradesine baskı yapma [&hellip]

Saadet Partisi İl Sosyal İşler Başkanı Ali Akkaş, Ramazan ayı dolayısıyla açıklama yaptı. Akkaş, “Ramazan ayında; yiyin, için fakat israf etmeyin. ‘Allah israf edenleri sevmez’ Ayet-i Kerimesi’nde belirtildiği gibi israftan kaçınmalı, Allah’ın bize verdiği nimetlere şükretmeliyiz. Ramazan ayında; dinimizin yasakladığı İkrah ı  ( baskı ve zorlama), dine sokarak, insan haklarına ve insan iradesine baskı yapma şeklinde bir uygulamayı kabul etmemeli, oruç tutanla tutmayan arsında gram fark gözetmemeliyiz” dedi.
DİN TÜCCARLARINA İZİN VERİLMESİN
Mü’min’in şuurla hareket etmesi gerektiğini vurgulayan Akkaş, “Dinimizle ilgili bilmediklerimizi elbette Kur’an ehline soracağız ama; kendimizi ve evlatlarımızı türbeperestliğe, şeyhperestliğe, şıhperestliğe, bugün adı FETÖ ilerde başka bir isim olabilecek tüm din tüccarı oluşumlara karşı korumalı, Kur’an’ın ve Sevgili Peygamberimiz’in (SAV) sünnetinin ışığında, şuurla hareket etmeliyiz” diye konuştu. 

Bakmadan Geçme