• Haberler
  • Genel
  • Ramazan'da gıda denetimi arttı – Kocatepe Gazetesi

Ramazan'da gıda denetimi arttı – Kocatepe Gazetesi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hüseyin Arap, Ramazan ayında gıda denetimlerinin arttığını söyledi Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hüseyin Arap, Ramazan ayının ilk 15 gününde 283 işyeri ve imalathane denetlendiğini belirtti. Arap, 'Gıda zincirinin tüm aşamalarında halkımızın sağlığının korunması ve güvenilir gıda arzının sağlanmasına yönelik çalışmalar İl bazında hazırlanan aylık denetim programları çerçevesinde [&hellip]

Ramazan’da gıda denetimi arttı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hüseyin Arap, Ramazan ayında gıda denetimlerinin arttığını söyledi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hüseyin Arap, Ramazan ayının ilk 15 gününde 283 işyeri ve imalathane denetlendiğini belirtti. Arap, “Gıda zincirinin tüm aşamalarında halkımızın sağlığının korunması ve güvenilir gıda arzının sağlanmasına yönelik çalışmalar İl bazında hazırlanan aylık denetim programları çerçevesinde yürütülmektedir. Ancak Ramazan ayı münasebetiyle rutin denetim programımızın dışında gıda denetimlerimizi arttırmış bulunmaktayız” dedi.
174’Ü ARAYIN
Vatandaşlara çağrı yapan Arap “Halkımızın tüketecekleri gıdaları satın alırken uyanık olmalarını ve herhangi bir olumsuzlukta Alo Gıda 174 hattına veya direkt İl Müdürlüğümüze bildirmek kaydıyla duyarlılıklarını göstermelerini talep ediyorum, çünkü en iyi denetçi tüketicinin kendisidir” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme