'Ramazan Sokağı' etkinliği beğenildi

Orhangazi İmam Hatip Ortaokulu'nda organize edilen 'Ramazan Sokağı' etkinliği büyük beğeni topladı   Orhangazi İmam Hatip Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Emine Atçeken'in öncülüğünde öğrencilerin hazırladığı 'Ramazan Sokağı' etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, İl Müftüsü Sinan Kazancı, Müftü Yardımcısı Sevdegül Çekiç, Okul Müdürü Ünal Güç, İsmail Köy Kuran Kursu [&hellip]

Orhangazi İmam Hatip Ortaokulu’nda organize edilen “Ramazan Sokağı” etkinliği büyük beğeni topladı

Orhangazi İmam Hatip Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Emine Atçeken’in öncülüğünde öğrencilerin hazırladığı “Ramazan Sokağı” etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe; İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, İl Müftüsü Sinan Kazancı, Müftü Yardımcısı Sevdegül Çekiç, Okul Müdürü Ünal Güç, İsmail Köy Kuran Kursu Yöneticisi Veysel Yıldız, protokol üyeleri ve öğretmenler katıldı.
“Ramazan Sokağı” her güne özel bir etkinlik içeren; Ramazan Pusulası, İtikâf çadırı, geleneksel iftar sofrası, Ramazan akşamlarının vazgeçilmez eğlencesi Karagöz ve Hacivat standı, koridorları süsleyen fenerler, hatıra köşesi, Ramazan davulcusu etkinliklerinin tanıtımına ev sahipliği yaptı. İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Ramazan ayına has anlamlı bir etkinliğin yapılmasının son derece yerinde olduğunu belirtti. Yalçın, “Ramazan Sokağı etkinliğinin bütün vatandaşlarımızın görebilmesi ve topluma mal olması adına Zafer Meydan’ında da sergilenmesi gerektiğini düşünüyorum.” dedi. Etkinlik öğrencilere Ramazan Günlükleri etkinlik kitabı hediye edilmesi, Ramazan şerbeti ve hurma ikramı ile tamamlandı.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme