Ramazan pidesine zam yok

Ramazan ayının vaz geçilmezlerinden susamlı pide ile kebaplık pide fiyatlarına zam yapılmayarak geçen seneki fiyatlar sabit kaldı. Özel siparişli pide yapılır Ramazan ayında ilk olarak akla gelen kebablık ve susamlı yumurtalı pideler artık hazır. Pide fiyatlarının sabit kaldığı bu dönemde zam yok. Geçen seneki fi-yatlar yine aynı devam edecek. Kasaplar Odası’ndan yapılan açıklamada serbest bırakılan [&hellip]

Ramazan ayının vaz geçilmezlerinden susamlı pide ile kebaplık pide fiyatlarına zam yapılmayarak geçen seneki fiyatlar sabit kaldı.

Özel siparişli pide yapılır
Ramazan ayında ilk olarak akla gelen kebablık ve susamlı yumurtalı pideler artık hazır. Pide fiyatlarının sabit kaldığı bu dönemde zam yok. Geçen seneki fi-yatlar yine aynı devam edecek. Kasaplar Odası’ndan yapılan açıklamada serbest bırakılan fiyatlarda değişiklik yok.
Mehtap Pide ve Kebap Salonu Sahibi Ali Akkan, pide fiyatlarını şöyle açıkladı: 180 gr. Kebablık pide 0,50 Kr. 300 gr. Susamlı yumurtalı pide 1 TL. 600 gr. Susamlı yumurtalı pide 2 TL. Özel isteğe bağlı olarak yapılan 300 gr susamlı yumurtalı pide 2,5 TL. Akkan, “Sahura kadar açığız. Tüm Müslüman aleminin Ramazan ayını kutlar nice ramazanlar geçmesine Cenab-ı haktan niyaz ederim” dedi.
Fiyatlarımız sabittir
Ramazanlık özel pidelerin üretimine başlayan Zafer 3 Pide salonu sahibi Mustafa Başkurt pide fiyatlarını şöyle sıraladı: 200 gr. Kebablık pide 0,50 Kr. 300 gr. Susamlı yumurtalı pide 1 TL. 600 gr. Susamlı yumurtalı pide 2 TL.
Ramazanda sahura kadar açık olacaklarını belirten Başkurt “Ramazan boyunca iftarda ve sahurda da müşterilerimize hizmet veriyoruz. Sabit fiyatlarla müşterilerimizi iş yerimize bekliyoruz. Tüm İslam aleminin ramazan ayını en içten dileklerimle kutlar hayırlara vesile olmasını Allah’tan niyaz ederim” diye konuştu.

Bakmadan Geçme