• Haberler
  • Genel
  • Ramazan pidesinde fiyat serbest – Kocatepe Gazetesi

Ramazan pidesinde fiyat serbest – Kocatepe Gazetesi

Ramazan sofralarının vazgeçilmezi susamlı yumurtalı ve kebaplık pide çeşitlerinde fiyat bu Ramazan'da serbest bırakıldı Mehtap Pide Salonu işletmecisi Ömer Akkan, 240 gram pişmiş yumurtalı susamlı pidenin 1 TL'den, 180 gramlık kebaplık pideyi ise 75 kuruşa sattıklarını ifade etti. Zafer 3 Pide ve Simit Salonu işletmecisi Mustafa Başkurt, 600 gram yumurtalı susamlı pidenin 2 TL'ye satıldığını [&hellip]

Ramazan pidesinde fiyat serbest

Ramazan sofralarının vazgeçilmezi susamlı yumurtalı ve kebaplık pide çeşitlerinde fiyat bu Ramazan’da serbest bırakıldı

Mehtap Pide Salonu işletmecisi Ömer Akkan, 240 gram pişmiş yumurtalı susamlı pidenin 1 TL’den, 180 gramlık kebaplık pideyi ise 75 kuruşa sattıklarını ifade etti. Zafer 3 Pide ve Simit Salonu işletmecisi Mustafa Başkurt, 600 gram yumurtalı susamlı pidenin 2 TL’ye satıldığını belirtti. Başkurt, 300 gramlık yumurtalı susamlı pideyi 1 TL’den satışa sunarken, 300 gram kebaplık pideyi ise 1 TL’ye sattıklarını bildirdi.
Müşterilerin daha çok susamlı yumurtalı pideyi tercih ettikleri öğrenilirken hem Ramazan hem de misafir sofralarının vazgeçilmezi Afyon Kebabı için kebaplık pidenin rağbet gördüğü öğrenildi.

Burcu AYDIN

Bakmadan Geçme