• Haberler
  • Genel
  • Ramazan, paylaşma ayıdır – Kocatepe Gazetesi

Ramazan, paylaşma ayıdır – Kocatepe Gazetesi

Deniz Feneri Derneği, Afyonkarahisar Öğretmenevi'nde iftar yemeği verdi. Dernek'in İstanbul Şube Müdürü Yusuf Baykal, Ramazan ayının Müslümanların paylaşmaya önem verdiği bir ay olduğunu söyledi Deniz Feneri Derneği, Afyonkarahisar Öğretmenevi'nde, dernek listesine kayıtlı vatandaşlara iftar yemeği verdi. Yemeğin ardından iftara katılanlara Ramazan Bayramı için hediyeler takdim edildi. EDİRNE'DEN KARS'A İFTAR PROGRAMIDeniz Feneri Derneği İstanbul Şube Müdürü [&hellip]

Ramazan, paylaşma ayıdır

Deniz Feneri Derneği, Afyonkarahisar Öğretmenevi’nde iftar yemeği verdi. Dernek’in İstanbul Şube Müdürü Yusuf Baykal, Ramazan ayının Müslümanların paylaşmaya önem verdiği bir ay olduğunu söyledi

Deniz Feneri Derneği, Afyonkarahisar Öğretmenevi’nde, dernek listesine kayıtlı vatandaşlara iftar yemeği verdi. Yemeğin ardından iftara katılanlara Ramazan Bayramı için hediyeler takdim edildi.
EDİRNE’DEN KARS’A
İFTAR PROGRAMI
Deniz Feneri Derneği İstanbul Şube Müdürü Yusuf Baykal, paylaşmanın önemine dikkat çekti. Baykal, “Deniz Feneri olarak her sene Edirne’den Kars’a iftar sofraları olarak yapmış olduğumuz program neticesinde bugün Afyonkarahisar ilindeyiz. Ramazan ayı, Müslümanların paylaştığı bir aydır. Paylaşmak sevgileri çoğaltır, acıları azaltır. 11 ayın sultanı denilmesinin sebebi de budur” dedi.
MÜSLÜMANLAR ZOR DURUMDA
Müslümanların zor durumda olduğunu hatırlatan Baykal, “Bugün bu sofranın ikramını yapan bu ilimizdeki bağışçı kardeşimiz. Onun geçmişine rahmet diliyoruz. Bizler, ailelerimizle iftar sofrasında bulunmak için Afyonkarahisar’a geldik. Bu lokmaları yiyoruz, Allah’a hamd-u senalar olsun. Ümmeti Muhammed’in vaziyetine baktığımız zaman yediklerimiz boğazımıza duruyor. Biz Müslümanların başına bomba yağdıranları kınamak durumundayız” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme