Ramazan Neşesi Özdilek'te – Kocatepe Gazetesi

Özdilek Afyonkarahisar Alışveriş Merkezi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Geleneksel Ramazan etkinlikleri ile misafirlerinin huzurlu ve keyifli bir ramazan geçirmesine ortam hazırlayacak. 19 -20 / 26-27 Mayıs ve 2-3 Haziran tarihlerinde Hacivat Karagöz, Orta Oyunu, Kukla Gösterisi, Sihirbaz, Ateşbaz ve Jonglör gösterileri sahnelenecek.'Nerede o eski ramazanlar' diyenleri Özdilek'te unutulmaz bir ramazan programı bekliyor. [&hellip]

Özdilek Afyonkarahisar Alışveriş Merkezi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Geleneksel Ramazan etkinlikleri ile misafirlerinin huzurlu ve keyifli bir ramazan geçirmesine ortam hazırlayacak. 19 -20 / 26-27 Mayıs ve 2-3 Haziran tarihlerinde Hacivat Karagöz, Orta Oyunu, Kukla Gösterisi, Sihirbaz, Ateşbaz ve Jonglör gösterileri sahnelenecek.
“Nerede o eski ramazanlar” diyenleri Özdilek’te unutulmaz bir ramazan programı bekliyor. Geleneksel ramazan akşamları bu yıl da Özdilek Temaşa Bahçesi’nde yaşanacak. Etkinlikler süresince Özdilek misafirlerine geleneksel ramazan şerbeti ikram edilecek. Gösteriler iftardan önce ve sonra sahnelenecek.
İFTARDA SAFAHAT LOKANTASI’NDA BULUŞALIM
Yolların, kültürlerin ve lezzetlerin kesiştiği nokta olan Özdilek Afyonkarahisar AVM, Safahat Lokantası ile misafirlerine birbirinden leziz ramazan sofraları kuruyor. Ramazanda nezih bir ortamda iftar yapmak isteyenlerin tercihi bu yıl da Safahat Lokantası olacak.
En seçkin lezzetler ile hazırlanan iftar menüleri, 33,90 TL’den başlayan fiyatlarıyla Safahat Lokantası’nda ramazan akşamlarını unutulmaz bir anıya dönüştürecek. Ailece huzurlu bir ortamda ramazanın maneviyatını yaşayarak iftar yapmak isteyenler Özdilek, Safahat Lokantası’nda buluşacak.
Sağlıklı ve hijyenik ortamlarda yetiştirilen hayvanlardan elde edilen etlerle meşhur İnegöl köfte, piliç sote, hünkarbeğendi ve karışık ızgara menüleri, ramazanda en uygun fiyatlarla Safahat Lokantası’nda beğeniye sunulacak.

Bakmadan Geçme