Ramazan kurtuluşa vesile olsun – Kocatepe Gazetesi

Saadet Partisi (SP) Türkiye'de dahil olmak üzere İslâm Aleminin tarihin en zorlu dönemlerinden birini yaşadığını belirtti.Ramazan ayı ile birlikte manevi iklimi en iyi şekilde değerlendirmesi gerektiğini kaydeden Yasin Kara birlik ve beraberliğin güçlendirmesi gerektiğini ifade etti. Kara 'İslâm ülkeleri sinsi kuşatmaların acımasız işgallerin hedefi halindedir. Son dönemde yaşanan gelişmeler Müslüman'ın Müslüman'dan başka dostu olmadığını bir [&hellip]

Saadet Partisi (SP) Türkiye’de dahil olmak üzere İslâm Aleminin tarihin en zorlu dönemlerinden birini yaşadığını belirtti.
Ramazan ayı ile birlikte manevi iklimi en iyi şekilde değerlendirmesi gerektiğini kaydeden Yasin Kara; birlik ve beraberliğin güçlendirmesi gerektiğini ifade etti. Kara; “İslâm ülkeleri sinsi kuşatmaların acımasız işgallerin hedefi halindedir. Son dönemde yaşanan gelişmeler Müslüman’ın Müslüman’dan başka dostu olmadığını bir kez daha ortaya koymuştur. Bu gelişmelerden gereken dersleri çıkarmalı, bu sinsi planlara karşı uyanık olmalıyız. Avrupa Birliği gibi gereksiz ve karanlık maceraların peşinde koşmak yerine İslâm Birliği’ni kurmanın mücadelesini vermeliyiz. Bu duygularla milletimizin ve İslâm Aleminin Ramazan’ını kutluyorum. Huzur ve kardeşlik içinde bayrama kavuşmayı temenni ediyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme