Ramazan etkinlikleri sürüyor

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Ramazan ayının dolu dolu geçmesi için hazırlanan etkinlikler, Zafer Meydanı’nda çocuklar ve aileleri ile buluşmaya devam ediyor   İftardan sonra Ramazan Çarşısı ve meydanda gerçekleştirilen etkinlikte özellikle çocuklar için çeşitli oyunlar, gösteriler ve mini konser yapılırken, etkinliğe katılan çocuklara ve ailelere sürpriz hediyeler dağıtılıyor. Şarkılar, oyunlar ve gösterilerle çocuklar eğlenirken, aileleri de [&hellip]

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Ramazan ayının dolu dolu geçmesi için hazırlanan etkinlikler, Zafer Meydanı’nda çocuklar ve aileleri ile buluşmaya devam ediyor

İftardan sonra Ramazan Çarşısı ve meydanda gerçekleştirilen etkinlikte özellikle çocuklar için çeşitli oyunlar, gösteriler ve mini konser yapılırken, etkinliğe katılan çocuklara ve ailelere sürpriz hediyeler dağıtılıyor. Şarkılar, oyunlar ve gösterilerle çocuklar eğlenirken, aileleri de eğlenceye ortak oluyorlar. Etkinlikler kapsamında; Hacivat-Karagöz, Aşuk ile Maşuk, 32 Farz Yarışmaları, gölge oyunları ve çeşitli gösterile düzenleniyor.

Zafer Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinlikler kapsamıda Semerkand Musiki Grubu da konser verdi. İftar ve teravih sonrasında vatandaşlar eski Ramazan günlerini yeniden yaşarken Musiki grubu seslendirdiği eserlerle dinleyenlerin beğenisini topladı.

Öte yandan Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Belediye Şehir Tiyatrosu tarafından düzenlenen ‘Çevre Müfettişleri’ oyunu da izleyici ile buluştu.

Afyonkarahisar Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Hasan Hüseyin Elmas tarafından yazılıp yönetilen Çevre Müfettişleri Müzikal çocuk tiyatrosu Zafer Meydanı’nda sahnelendi. Çocuklarda çevre bilincinin artırılması önceliği ile kaleme alınmış olan oyun, anne-babaların da dikkat ve takdirini topladı. ‘Çevre Müfettişleri’ çocuk tiyatrosu; çevre bilinci, elektrik-su tasarrufu, yeşilin ve doğanın korunması noktasında bilgilendirdi. Çevre Müfettişleri isimli tiyatro oyunu izleyicisinden tam not aldı.

Bakmadan Geçme