• Haberler
  • Gündem
  • Ramazan Bayramı'nda dostlarımızı, komşularımızı ihmal etmeyelim

Ramazan Bayramı'nda dostlarımızı, komşularımızı ihmal etmeyelim

Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, 'Milletçe huzur ve güven içerisinde kavuştuğumuz Ramazan Bayramı insanları birbirlerine yakınlaştıran, birlik ve beraberliğimizi sağlayan özel günlerdendir. Ramazan bayramında, anne ve babamız ile diğer büyüklerimiz başta olmak üzere tüm dostlarımızı ve komşularımızı ihmal etmemeliyiz. Yoksullara, kimsesizlere, öksüzlere ve yetimlere kahraman gazilerimize ve aziz şehitlerimizin ailelerine gönüllerimizi [&hellip]

Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, “Milletçe huzur ve güven içerisinde kavuştuğumuz Ramazan Bayramı insanları birbirlerine yakınlaştıran, birlik ve beraberliğimizi sağlayan özel günlerdendir. Ramazan bayramında, anne ve babamız ile diğer büyüklerimiz başta olmak üzere tüm dostlarımızı ve komşularımızı ihmal etmemeliyiz. Yoksullara, kimsesizlere, öksüzlere ve yetimlere kahraman gazilerimize ve aziz şehitlerimizin ailelerine gönüllerimizi açarak yanlarında olduğumuzu hissettirmeliyiz. Bu vesileyle, Afyonkarahisarlı hemşerilerimizin, ülkemizin ve İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, mutlu bayramlar geçirmesini temenni ediyorum” dedi.
NEŞE VE SEVİNÇ GÜNÜ
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da mesajında şu vurguları yaptı:
“Bayramlar neşe ve sevinç günü demektir. İbadet hazzıyla coşan, Allah aşkıyla yanıp tutuşan, peygamber muhabbetiyle yaşayan müminlerin manevi duygularla dolup taştıkları gün olan bayramlar, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının zirveye ulaştığı, maddi ve manevi dayanışmanın pekiştiği, dost ve akraba ziyaretlerinin yoğunlaştığı müstesna günlerdir.”
MESAJ YAYINLADILAR
Öte yandan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Basın-Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Cemil Paslı, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Sıtkı Merdivenci, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve Vatan Partisi İl Başkanı Halil Şahin, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladılar.

Bakmadan Geçme