• Haberler
  • Genel
  • Ramazan Bayramı mübarek olsun – Kocatepe Gazetesi

Ramazan Bayramı mübarek olsun – Kocatepe Gazetesi

Ramazan Bayramı dolayısıyla İl Protokolü mesaj yayınladı. Mesajlarda vatandaşların bayram sevinci yaşaması temenni edildi Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Ramazan Bayramı’nı kutladı. Güner, “Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en üst seviyeye çıktığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, toplumsal yaşamımızda önemli bir yeri olan ve manevi duyguların fazlasıyla yaşandığı mübarek Ramazan ayının sonrasında Ramazan Bayramına ulaşmanın sevincini [&hellip]

Ramazan Bayramı mübarek olsun

Ramazan Bayramı dolayısıyla İl Protokolü mesaj yayınladı. Mesajlarda vatandaşların bayram sevinci yaşaması temenni edildi

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Ramazan Bayramı’nı kutladı. Güner, “Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en üst seviyeye çıktığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, toplumsal yaşamımızda önemli bir yeri olan ve manevi duyguların fazlasıyla yaşandığı mübarek Ramazan ayının sonrasında Ramazan Bayramına ulaşmanın sevincini ve mutluluğunu yaşamaktayız.Bu bayramda da bizleri bugünlere getiren başta büyüklerimiz olmak üzere, yaşlılarımızı, ihtiyaç sahibi insanları ve hastaları ziyaret ederek, çocukları sevindirerek onlara yalnız olmadıklarını hissettirmeli ve mutlu olmalarına vesile olmalıyız” dedi.
RUHUNA UYGUN KUTLAYALIM
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da “Ramazan ayının barış, kardeşlik ve bereket iklimini tüm benliğimizle idrak etmenin huzuruyla mübarek bir bayram gününe daha kavuşmanın büyük mutluluğunu yaşıyoruz. İçerisinde sayısız güzellikleri barındıran bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin fazlasıyla uygulanıp sergilendiği ve toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, toplumsal hayatın vazgeçilmez bir unsurudur.
Toplumsal yapımızı güçlendiren bayramların getirdiği barış, huzur, kardeşlik ortamının değerini iyi bilmeli ve bu anlamlı günleri ruhuna uygun şekilde değerlendirmeliyiz” ifadelerini kullandı.
MESAJ YAYINLADILAR
Öte yandan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak,İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Çarkgil ve ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, MHP İl Başkanı Raşit Demirel, İl Halk Sağlığı Müdürü Lütfi Akgün, Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akpınar da Ramazan Bayramı için mesaj yayınladı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme