Ramazan, Bahar’la birlikte geliyor

Uzun süredir olumsuz hava koşullarının devam ettiği Afyonkarahisar'da hafta başı itibari ile havalar ısınmaya başlayacak. Meteorolojik verilere göre, kentte hava sıcaklıkları bugün itibari ile ısınmaya başlayacak. Meteoroloji’den yapılan son tahminlere göre, kentte hava sıcaklığının en düşük 4 en yüksek ise 14 derecelere kadar çıkması bekleniyor. Havaların ısınması ile birlikte kentte uzun süredir devam eden soğuklar [&hellip]

Uzun süredir olumsuz hava koşullarının devam ettiği Afyonkarahisar’da hafta başı itibari ile havalar ısınmaya başlayacak.
Meteorolojik verilere göre, kentte hava sıcaklıkları bugün itibari ile ısınmaya başlayacak. Meteoroloji’den yapılan son tahminlere göre, kentte hava sıcaklığının en düşük 4 en yüksek ise 14 derecelere kadar çıkması bekleniyor. Havaların ısınması ile birlikte kentte uzun süredir devam eden soğuklar sona ermesi bekleniyor. Sıcak hava ile birlikte Afyonkarahisar hafta başı itibari ile baharı yaşayacak. Yarın (Salı) Afyonkarahisar ve çevresinde sağanak yağmur yağışı görülürken, sonrasında hava sıcaklıkları mevsim norammelerine dönecek. Bir haftalık hava tahmin raporlarında Afyonkarahisar ve çevresinde yağış ve soğuk hava beklenmiyor.

Haber

Bakmadan Geçme