Rakiplerde bu hafta – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden AFJET Afyonspor'u ve rakiplerini bu hafta kıran kırana bir mücadele bekliyor.ANKARA'DA DERBİ HEYECANIAFJET Afyonspor'un Boluspor ile 4. haftayı açtığı bu hafta Gençlerbirliği Osmanlıspor'a konuk olacak. Lider Gençlerbirliği, Osmanlıspor karşısında ter dökecek.GİRESUN BUGÜN ÜMRANİYEKARŞISINA ÇIKIYORGol averajı ile ikinci sırada yer alan Giresunspor İstanbul deplasmanında Ümraniyespor'a konuk olacak. Bugün saat 17.00'de [&hellip]

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden AFJET Afyonspor’u ve rakiplerini bu hafta kıran kırana bir mücadele bekliyor.
ANKARA’DA DERBİ HEYECANI
AFJET Afyonspor’un Boluspor ile 4. haftayı açtığı bu hafta Gençlerbirliği Osmanlıspor’a konuk olacak. Lider Gençlerbirliği, Osmanlıspor karşısında ter dökecek.
GİRESUN BUGÜN ÜMRANİYE
KARŞISINA ÇIKIYOR
Gol averajı ile ikinci sırada yer alan Giresunspor İstanbul deplasmanında Ümraniyespor’a konuk olacak. Bugün saat 17.00’de başlayacak maç Ümraniye Belediye Şehir Stadyumu’nda oynanacak. Giresun kazanarak seriye devam etmek istiyor. Kazanmak için sahaya çıkacak olan Ümraniye ise zirveye doğru yükselmek peşinde.
BALIKESİR, ELAZIĞ’A GİDİYOR
Ligin düşme potasında yer alan Tetiş Yapı Elazığspor, bugün saat 19.30’da kendi evinde Balıkesirspor Baltok’u konuk edecek. Sahaya kazanmak için çıkacak olan Balıkesirspor ligin zirvesine çıkmanın hesaplarını yapıyor. Elazığspor ise kazanarak düşme potasından çıkmayı hedefliyor
ALTAY, ADANA’YI KONUK EDECEK
Lige iyi başlayan ekipler arasında yerini alan Altay, bugün 21.45’te evinde Adanaspor’u konuk edecek. Maçtan galibiyetle ayrılarak liderliğe yaklaşmak isteyen Altay’da keyfiler de yerinde. Adanaspor ise bu maça mutlak galibiyet parolası ile çıkarak en az beraberlik bekliyor.
ANTEP
HATAY’A GİDİYOR
Lig’de 7. ve 8. sırayı paylaşan 4 puanlı iki takım yarın Antakya Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşmadan iki takımda galibiyetle ayrılmanın planlarını yapıyor. İki takımdan kazanan puanını 7’ye çıkaracak. Maçtan beraberlik çıkarsa iki takımın puanı da 8’ e ulaşacak.
HAFTANIN KAPANIŞ MAÇLARI
İzmir temsilcisi Altınordu, lige iyi başlamayan Denizlispor’u konuk edecek. Denizli kazanarak puanını 7’ye çıkarmak istiyor. 4 puana sahip olan Denizlispor ligde 9. sırada yer alıyor. Ligde 13. sırada yer alan Altınordu oynadığı 3 maçtan 2 puan çıkardı. Kazanmak isteyen Altınordu puanını 5’e çıkarmanın hesaplarını yapıyor. Altınordu ile Denizlispor arasında oynanacak olan maç yarın saat 21.45’te başlayacak.
DEMİR’İN KONUĞU İSTANBUL
Adana Demirspor evinde İstanbulspor’u konuk edecek. Bu maç yarın saat 21.45’te Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda başlayacak. Zirveye yakın ekiplerden olan Adana Demirspor, bu haftayı galibiyetle tamamlamak istiyor. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme