'Rakibimiz Erdoğan falan değil, rakibimiz cehalet'

Uysal, kendisine seçim çalışmalarında destek vermek için Afyonkarahisar'a gelen eski Devlet Bakanlarından Gürcan Dağdaş ve eski milletvekilleri ile İYİ Parti Afyokarahisar İl Başkanlığında bir araya geldi. Burada konuşan Uysal, 24 Haziran seçimlerinin ülkemiz için büyük bir sınav olduğunun altını çizdi. Bu seçimlerde tüm siyasilerin büyük bir sınav verdiğini belirten Uysal, 'Herkes tartıda. Bu sıfatlar bizlere [&hellip]

Uysal, kendisine seçim çalışmalarında destek vermek için Afyonkarahisar’a gelen eski Devlet Bakanlarından Gürcan Dağdaş ve eski milletvekilleri ile İYİ Parti Afyokarahisar İl Başkanlığında bir araya geldi. Burada konuşan Uysal, 24 Haziran seçimlerinin ülkemiz için büyük bir sınav olduğunun altını çizdi. Bu seçimlerde tüm siyasilerin büyük bir sınav verdiğini belirten Uysal, “Herkes tartıda. Bu sıfatlar bizlere emanet. Gücümüz neye yetiyorsa, yapacağız. Ülkede hukuk kaymamış, herkes bir tarafla savrulmuş. O açıdan bu süreç iyi oldu. Referandumda çağırdığımız bazı kimseler ‘benim torunum var’ mazeretini öne sürdüler. Onları da görüyoruz bu seçimlerde. Onun için bu süreç gerçekten çok iyi oldu” dedi.
10 YILLIK OPERASYONLAR DÖNEMİ
Son 10 yıllık süreçte yaşananları ‘operasyonlar dönemi’ olarak vurgulayan Uysal, bu süreç içerisinde toplumsal mekanizmaların tamamen yıkıldığına işaret etti. Uysal, “Son 10 yıldaki operasyonlar döneminde, suyun nasıl Tayyip beyin istikametinde akıtıldığını gördük. Bu süreç içerisinde odur, budur, bir ızdırap yaşanacaktı ve yaşadık, yaşıyoruz. Toplumsal kemanizmalarımız yıkılmış. Köyümüzde kasabamızdaki insanlarımızın ahlakı bilinçli olarak bozulmuş, ahlakını bozmuş insanlar kümesi var. Rakibimiz Erdoğan falan değil, rakibimiz cehalet. Onun için bu seçim o kadar önemli. Allah’ın izniyle bunların üstesinden geleceğiz” diye konuştu. 24 Haziran seçimleri öncesinde bakan sıfatı taşıyanların bile trolleştiği bir sürecin yaşandığını ifade eden Uysal, tüm olumsuzlukların üstesinden geleceklerinin altını çizdi.
“UYSAL’A FARKLI BAKIYORUZ”
DP Genel Başkanı ve İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Gültekin Uysal’a farklı bakıp, farklı gördüklerini dile getiren eski Devlet Bakanlarından Gürcan Dağdaş ise, Uysal’ın kişiliği, donanımı ve ahlakı bakımından iyi tanıdıklarını söyledi.
Dağdaş, “Sayın Uysal’ın önümüzdeki yıllarda farklı makamlarda görmek istiyoruz. Her yönüyle bu ülkeyi idare edebilecek ve bu ülkeyi emanet edebileceğimiz bir kişi. Onun için Afyonkarahisarlılar bu evladına sahip çıksın” diye konuştu.
Uysal, Dağdaş ve beraberindekiler daha sonra Afyonkarahisar esnafını ziyaret ederek, esnafın sorunlarını dinlediler, 24 Haziran seçimlerinde destek istediler.

Bakmadan Geçme