Rahmet, minnet ve saygıyla andık

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ebediyete uğurlanışının 83. yıldönümünde Afyonkarahisar'da da törenlerle anıldı. Bugün sabah saat 9.00'da Kocatepe Parkı Atatürk Anıtı'nda çelenk töreni gerçekleştirildi. Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek Atatürk Anıtına çelenk sundu. Atatürk'ün hayata gözlerini kapattığı saat olan 9.05'te çalan [&hellip]

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ebediyete uğurlanışının 83. yıldönümünde Afyonkarahisar’da da törenlerle anıldı.

Bugün sabah saat 9.00’da Kocatepe Parkı Atatürk Anıtı’nda çelenk töreni gerçekleştirildi. Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek Atatürk Anıtına çelenk sundu.
Atatürk’ün hayata gözlerini kapattığı saat olan 9.05’te çalan sirenle birlikte saygı duruşu bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Bu sırada öğrenciler tarafından meşale yakıldı, askerler tarafından da saygı atışı yapıldı.
Törene Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Osman Alp ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in yanı sıra il protokolü, askeri erkan, siyasi partilerin il başkanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Bakmadan Geçme