• Haberler
  • Gündem
  • Quick Sigorta hizmetleri anlatıldı – Kocatepe Gazetesi

Quick Sigorta hizmetleri anlatıldı – Kocatepe Gazetesi

Quick Sigorta Türkiye genelinde sürdürdüğü toplantılarına Afyonkarahisar'ı da ekledi. İkbal Termal Otel'de acenteleriyle bir araya gelen Türkiye'nin yerli şirketi Quick Sigorta yöneticileri iki yıllık zaman diliminde elde edilen başarıyı değerlendirdi.'YEREL MEDYA ÖNEMLİ'Türkiye genelinde yerel medyaya önem verip özen gösterdiklerini dile getiren Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar, 'Katıldığımız tüm toplantılarda tüm illerde önceliğimiz yerel basın [&hellip]

Quick Sigorta Türkiye genelinde sürdürdüğü toplantılarına Afyonkarahisar’ı da ekledi. İkbal Termal Otel’de acenteleriyle bir araya gelen Türkiye’nin yerli şirketi Quick Sigorta yöneticileri iki yıllık zaman diliminde elde edilen başarıyı değerlendirdi.
“YEREL MEDYA ÖNEMLİ”
Türkiye genelinde yerel medyaya önem verip özen gösterdiklerini dile getiren Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar, “Katıldığımız tüm toplantılarda tüm illerde önceliğimiz yerel basın oluyor. Ben Milli Kütüphaneler ’den sonra en büyük yerel gazete koleksiyoncusuyum. Bu ilkokul yıllarından itibaren alışkanlık haline gelmiş bir durumdur. Lise ve üniversite yıllarında ben de gazete yayınladım. O yüzden yerel gazete yayınlamanın ne kadar zor bir iş olduğunu bilenlerdenim. Demokrasilerinin gelişiminde özellikle ve ülkelerin ve insanların hayatında bence yerel basının büyük önemi var. Afyonkarahisar’ın köklü gazetelerinden Kocatepe Gazetesinin kurucularından merhum İbrahim Küçükkurt’u ziyaret etmiştim. Yine şehrin eski gazetesi Türkeli Gazetesini de biliyorum.” dedi.
“QUİCK SİGORTA YERLİ ŞİRKET”
Quick Sigortanın yüzde yüz yerli bir şirket olduğunu vurgulayan Yaşar, “Quick Sigorta yüzde yüz yerli bir şirkettir. Hızlı ve çabuk hareket eden bir sigorta şirketiyiz. İki yıllık zaman içerisinde ilk dönem rakiplerimizin üzerinde yüzde 135’lik büyüme oranıyla ilk yılları tamamladık. Kredi kefalet sistemiyle yatırımcının önünü açtıklarını söyledi. Kefalet sigortası banka teminat mektubuyla bire bir aynı özellikleri taşıyor. İşletmelerimizin, tacirlerimizin ve firmalarımızın bankalarda kredi limitleri var. Bu limitler hem gayri nakli kredi hem nakit kredi olarak ikiye ayrılıyor. İş adamlarımız teminat mektubu kullandıklarında aslında nakli kredi limitlerinde tüketmiş oluyorlar. Biz bu sistemle piyasaya yeni bir kapasite sunuyoruz.” diye konuştu.
“KEFALET SİSTEMİ FİNANS ALANINI BÜYÜTTÜ”
Yatırımcıların kefalet senedi kullanmaları halinde bankalardaki limitlerinin nakit kredi limitleri olarak kullanabileceklerini dile getiren Yaşar, “Yatırımcılarımız kefalet senedi kullanarak yatırım yapmaya devam edebilir. Kefalet sistemi ekonomiye kaldıraç etkisi yapacaktır. Yeni ekonomi programına baktığımız zaman hükümetin de önündeki hedeflerden birisi banka dışı finans alanının büyümesi. Biz kefalet sistemini piyasaya sokarak banka dışı finans alanın büyümesi konusunda önemli bir adım atmış oluyoruz.” şeklinde konuştu.
Toplantıda; Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar, Genel Müdür Yardımcıları Dr. İsmail Kızılbay, Halil Alaeddinoğlu yer aldı. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme