Pürselim 26. oldu – Kocatepe Gazetesi

Engelli kategorisinde sporcumuzun bulunmamasından dolayı Kocatepe Spor Kulübü'ne transfer edilen Antalyalı Güldem Pürselim, 14-15 Şubat İzmir Salon Büyükler Türkiye Okçuluk Şampiyonası'ndan 26'ıncı olarak döndü 487 sporcunun katıldığı 14-15 Şubat 2014 İzmir Salon Büyükler Türkiye Okçuluk Şampiyonası'nda klasik yay ve makaralı yay spor müsabakalarında Gülden Pürselim 49 yarışmacı arasında 26'ncı oldu. Bedensel engelli olan sporcumuzun en [&hellip]

Pürselim 26. oldu

Engelli kategorisinde sporcumuzun bulunmamasından dolayı Kocatepe Spor Kulübü’ne transfer edilen Antalyalı Güldem Pürselim, 14-15 Şubat İzmir Salon Büyükler Türkiye Okçuluk Şampiyonası’ndan 26’ıncı olarak döndü

487 sporcunun katıldığı 14-15 Şubat 2014 İzmir Salon Büyükler Türkiye Okçuluk Şampiyonası’nda klasik yay ve makaralı yay spor müsabakalarında Gülden Pürselim 49 yarışmacı arasında 26’ncı oldu. Bedensel engelli olan sporcumuzun en güzel şekilde ilimizi temsil etmeye çalıştığı ve katılan sporcuların daha genç, aktif olduklarından dolayı daha iyi dereceleri yakalayamadı.
Ayrıca 14-15 Şubat İzmir’de yapılan Salon Büyükler Türkiye Okçuluk Şampiyonası’na Afyonkarahisar’ı temsil etmek için giden Sena Raziye Toprakçı ve Günay Toprakçı rahatsızlıklarından dolayı turnuvaya katılmadı.
8-9 Mart tarihlerinde yapılacak Bedensel Engelliler Türkiye Okçuluk yarışmalarına Güldem Pürselim katılacak. Pürselim, “İyi bir derece alacağımıza inanıyoruz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme