PTT'den yüzde 25 indirim – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar PTT Başmüdürü Mehmet Örsdemir PTT'nin başlattığı indirim kampanyasıyla APS, kurye, posta kargosu ve kargo ücretlerinde yüzde 25 indirime gidildiğini bildirdi.PTT Başmüdürü Mehmet Örsdemir konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında 'PTT AŞ. vatandaşların kargo hizmetinden daha çok faydalanabilmesi, yaklaşan Ramazan Bayramı ve sonrası Kurban Bayramını da kapsayan vatandaşların kargo hizmetlerinden faydalanabilmesi amacıyla 24 Mayıs 2018 Perşembe [&hellip]

Afyonkarahisar PTT Başmüdürü Mehmet Örsdemir PTT’nin başlattığı indirim kampanyasıyla APS, kurye, posta kargosu ve kargo ücretlerinde yüzde 25 indirime gidildiğini bildirdi.
PTT Başmüdürü Mehmet Örsdemir konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında “PTT AŞ. vatandaşların kargo hizmetinden daha çok faydalanabilmesi, yaklaşan Ramazan Bayramı ve sonrası Kurban Bayramını da kapsayan vatandaşların kargo hizmetlerinden faydalanabilmesi amacıyla 24 Mayıs 2018 Perşembe gününden başlamak üzere 31 Ağustos 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar postaya verilecek olan tüm APS Kurye, Posta Kargosu ve Kargo gönderilerine mevcut Posta ve Telgraf Ücret Tarifemiz üzerinden yüzde 25 oranında indirim uygulanacaktır” dedi.

Bakmadan Geçme