• Haberler
  • Gündem
  • PTT’den basın kuruluşlarına indirim – Kocatepe Gazetesi

PTT’den basın kuruluşlarına indirim – Kocatepe Gazetesi

PTT Başmüdürü Mehmet Örsdemir ile Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Selami Çalışkan'ın imzaladığı ek protokole göre Afyonkarahisar'ın ilçelerinde yayınlanan gazeteler, kendilerine verilen şifre ile İl Merkezine gönderecekleri kargo ücretlerinde yüzde 75 indirimden faydalanacaklar. Böylece PTT yeni imzalan ek protokolden önce 16 TL'ye mal olan ilçe gazetelerinin kargolarını, imzalanan bu ek protokol ile 3,5 TL'ye taşıyacak.İmza [&hellip]

PTT Başmüdürü Mehmet Örsdemir ile Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Selami Çalışkan’ın imzaladığı ek protokole göre Afyonkarahisar’ın ilçelerinde yayınlanan gazeteler, kendilerine verilen şifre ile İl Merkezine gönderecekleri kargo ücretlerinde yüzde 75 indirimden faydalanacaklar. Böylece PTT yeni imzalan ek protokolden önce 16 TL’ye mal olan ilçe gazetelerinin kargolarını, imzalanan bu ek protokol ile 3,5 TL’ye taşıyacak.
İmza töreninde kısa bir konuşma yaparak PTT’nin Basın İlan Kurumu’na ve ilçe gazetelerine verdiği hizmetten memnun olduklarını bildiren Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Selami Çalışkan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nden bir gün önce imzalanan ilçe gazetelerine kargo indiriminin basına bir ikram olarak değerlendirildiğini, bu ek protokolden önce örnek sözleşme imzalayan Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Yakup Karaca, PTT üst düzey yöneticilerine ve çalışanlarına teşekkür ettiğini söyledi.
İmza törenine iştirak eden Basın Yayın Derneği temsilcileri de PTT Başmüdürü Örsdemir ile Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Çalışkan’a meslektaşları adına teşekkür ettiklerini belirttiler.
PTT’nin tüm iştigal alanlarında topluma ve devlete faydalı olmak adına çaba gösterdiğine dikkat çeken PTT Başmüdürü Mehmet Örsdemir, “Bu kapsamda bizlerin faaliyetlerini en güzel şekilde kamuoyuna duyuran basın kuruluşlarımıza katkı sağlamaktan dolayı memnuniyet duyuyoruz.” dedi.

Bakmadan Geçme