PTT’den AFSÜ’ye yüzde 50 indirim

Yapılanma sürecini sürdüren AFSÜ, personelinin ve öğrencilerinin çeşitli hizmetlerden avantajlı koşullarda yararlanabilmesi için işbirlikleri geliştirmeye devam ediyor. AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş ve Afyonkarahisar PTT Başmüdürü Mehmet Örsdemir tarafından imzalanan sözleşme gereğince, AFSÜ mensuplarına ait gönderiler PTT tarafından yüzde 50 indirimli olarak taşınacak.PEK ÇOK HİZMET VARAFSÜ ile PTT Başmüdürlüğü arasında, üniversiteye bağlı bütün daire [&hellip]

Yapılanma sürecini sürdüren AFSÜ, personelinin ve öğrencilerinin çeşitli hizmetlerden avantajlı koşullarda yararlanabilmesi için işbirlikleri geliştirmeye devam ediyor. AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş ve Afyonkarahisar PTT Başmüdürü Mehmet Örsdemir tarafından imzalanan sözleşme gereğince, AFSÜ mensuplarına ait gönderiler PTT tarafından yüzde 50 indirimli olarak taşınacak.
PEK ÇOK HİZMET VAR
AFSÜ ile PTT Başmüdürlüğü arasında, üniversiteye bağlı bütün daire başkanlıkları ve akademik birimler ile akademik-idari personel ve öğrencilere ait APS Kurye, Posta Kargosu ve/veya Kargo gönderilerinin yurtiçinde kabulü, taşınması ve alıcılarına teslimi konusunda sözleşmenin imzalandığı öğrenildi. Rektörlük makamındaki imza merasiminde, AFSÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Ali Özsoy ile PTT Pazarlama Müdürü Ömer Tekik de hazır bulundu.
BİR YIL GEÇERLİ OLACAK
Bir yıl süreyle geçerli olacak sözleşme gereği, AFSÜ öğretim görevlileri, idari personeli ve öğrencileri kurum kimliklerini gönderilerinin kabul anında ibraz etmek kaydıyla sözleşmenin sunduğu fiyat indiriminden yararlanabilecek.

Bakmadan Geçme