PTT ve Korel şampiyon oldu

12. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Spor Oyunları devam ediyor. Futbol ve Paint Ball müsabakaları tamamlandı. Futbol müsabakalarında oynanan maçlar sonunda finale yükselen PTT ve Ziraat Bankası karşı karşıya geldi. FSM Spor Kompleksi'nde oynanan final maçında 4-1'lik skorla kazanan PTT Şampiyon olurken, Ziraat Bankası ikinci, Tınaztepe ise üçüncü oldu.PAİNT BALL ŞAMPİYONU KORELAtlı Spor Kulübü'nde bulanan [&hellip]

12. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Spor Oyunları devam ediyor. Futbol ve Paint Ball müsabakaları tamamlandı. Futbol müsabakalarında oynanan maçlar sonunda finale yükselen PTT ve Ziraat Bankası karşı karşıya geldi. FSM Spor Kompleksi’nde oynanan final maçında 4-1’lik skorla kazanan PTT Şampiyon olurken, Ziraat Bankası ikinci, Tınaztepe ise üçüncü oldu.
PAİNT BALL ŞAMPİYONU KOREL
Atlı Spor Kulübü’nde bulanan Paint Ball Tesisleri’nde yapılan müsabakalarda şampiyonluğu Korel Termal kazandı. Korel’in şampiyon olarak kazandığı turnuvayı Özer Band ikinci Alimoğlu Mermer ise üçüncü olarak tamamladı. 

Bakmadan Geçme