• Haberler
  • Genel
  • PTT milli ruhunu yitirmemeli! – Kocatepe Gazetesi

PTT milli ruhunu yitirmemeli! – Kocatepe Gazetesi

PTT Yönetim Koordinasyon toplantısı açılışında konuşan Vali Hakan Yusuf Güner, PTT’nin milli ruhunu yitirmemesi gerektiğini, bunun için ilçelerdeki güzel dokunun korunması gerektiği tavsiyesinde bulundu Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) AŞ. Yönetim Koordinasyon Toplantısı dün Afyonkarahisar’da başladı. 14-15 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan toplantı Güral Afyon Otel’de yapılıyor.PTT RESMİYET ADRESLERİNDENToplantının açılış bölümünde konuşan Afyonkarahisar Valisi Hakan [&hellip]

PTT milli ruhunu yitirmemeli!

PTT Yönetim Koordinasyon toplantısı açılışında konuşan Vali Hakan Yusuf Güner, PTT’nin milli ruhunu yitirmemesi gerektiğini, bunun için ilçelerdeki güzel dokunun korunması gerektiği tavsiyesinde bulundu

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) AŞ. Yönetim Koordinasyon Toplantısı dün Afyonkarahisar’da başladı. 14-15 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan toplantı Güral Afyon Otel’de yapılıyor.
PTT RESMİYET ADRESLERİNDEN
Toplantının açılış bölümünde konuşan Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, şehir olarak toplantıya ev sahipliği yapmaktan duyulan memnuniyeti dile getirdi. Vali Güner; “Bizlerin çalıştığı en ücra köşelerde bile çalıştığımız mesai arkadaşları PTT ve Ziraat Bankası çalışanları olmuştur. Bu yönüyle PTT’nin geçmişini, tarihini ve yönetim şeklini yaklaşık 26 yıldır görev yapan biri olarak çok iyi bilirim. PTT, değişen dünya ve değişen Türkiye şartlarında ciddi değişim ve dönüşümlere imza atmıştır. Ama aynı samimiyeti, aynı sıcaklığı ve disiplini hala içimizde mevcuttur. PTT, Valiliklerden sonra resmiyetin önemli adreslerden birisidir. PTT her ne kadar şirket anlayışında çalışmaya başlamış olsa da milli bir teşkilat olarak çalışmalarını sürdürmeye devam ettirmektedir.” dedi.
GELECEK GEÇMİŞ
ÜZERİNE KURULUR
PTT Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürlüğü görevine Mart ayında atanan Harun Maden’e hayırlı olsun dileklerini ileten Vali Hakan Yusuf Güner, yeni yönetime başarılar diledi. Yeni yönetimle birlikte mevcut PTT’nin daha güzel yarınlara ve daha çok başarıya imza atacağını söyleyen Vali Güner; “Benim Genel Müdürümüze tavsiyem PTT’nin milli ruhunu yitirtmemek lazım. Bunun için ilçelerdeki o güzelim dokuyu korumak gerekiyor. Afyon’da tarihi binalar olarak Valilik Binası var. PTT Binamız ve Gar Binamız var. Bu kurumların önemli vasıfları ve misyonlarıyla bu ilde ne kadar önemli bir vazife icra ettiği anlaşılmaktadır. Hatta ben sizlerin yerine olsam PTT’ye ait ilçelerde bulunan mektup ve telefon dönemlerinden kalan anekdotları çıkarıp onları muhafaza ederdim. Böylelikle PTT’nin hizmetlerini daha akılda kalıcı bir hale getirirdim. Bazen bir şeyler ortaya koyarken geçmişi unutuyoruz. Aslında gelecek geçmişin üzerine kuruluyor bunu da unutmamamız gerekiyor” diye konuştu.
TOPLANTIYA GENİŞ KATILIM
Toplantı açılışına; Vali Hakan Yusuf Güner, PTT AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdü Harun Maden, PTT Yönetim Kurulu Üyeleri, PTT Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcıları ve Daire Başkanları ile tüm illerin PTT Başmüdürleri katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme