PTT her dönem, milletin kurumu

Gün FM'de yayınlanan Gündem programına PTT Afyonkarahisar Başmüdürü Mehmet Örsdemir konuk olarak katıldı. Gün FM Genel Yayın Yönetmeni Faruk Bangir'in sorularını yanıtlayan Örsdemir, 'İstiklalden istikbale her dönemde milletle el ele hareket eden PTT sürekli büyüyor, yenileniyor. Her alanda atılım yaparak inovasyonu önemsiyor, dijital dönüşümü gerçekleştiriyor ve dünya markası olma hedefinde hızlı ve emin adımlarla ilerlemeye [&hellip]

Gün FM’de yayınlanan Gündem programına PTT Afyonkarahisar Başmüdürü Mehmet Örsdemir konuk olarak katıldı. Gün FM Genel Yayın Yönetmeni Faruk Bangir’in sorularını yanıtlayan Örsdemir, “İstiklalden istikbale her dönemde milletle el ele hareket eden PTT sürekli büyüyor, yenileniyor. Her alanda atılım yaparak inovasyonu önemsiyor, dijital dönüşümü gerçekleştiriyor ve dünya markası olma hedefinde hızlı ve emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor” diye konuştu.
ANITPARK ŞUBESİ YENİLENDİ
Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü olarak 19 merkez, 16 şube, 60 acente olmak üzere toplam 95 adet otomasyona açık işyeri 373 personel ve 25 adet PTT matik ile hizmet verilmekte olduğunu belirten Başmüdür Örsdemir, “Buna ilaveten planlanan ve lokasyonu belirlenen 7 adet şubenin kabulü yapılmış olup, en kısa zamanda PTT bank konsepti tamamlanıp vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır. Bu 7 şube Erenler, AKÜ Tıp, Devlet Hastanesi, Kurtuluş, Esentepe, Sandıklı-Adliye ve Emirdağ-Adliye şeklindedir. Bununla birlikte Işıklar, Taşoluk, Anıtpark şubelerinde halkımıza daha nezih bir ortamda hizmet verebilmek amacıyla yenileme çalışmalarını yapıyoruz” şeklinde konuştu.
Kişisel pul bastırılması konusunda da bilgi veren Başmüdür Örsdemir, “Bu hizmetimizin kapsamında, gerçek ve tüzel kişiler tarafından gönderilen görsel objeler pul olarak basılacak ve gerek hatıra amaçlı, gerekse postada kullanılabilecektir. Kişisel pul yaptırmak isteyenler PTT merkezlerimize bizzat gelerek veya kurumumuzun internet sitesindeki kişisel pul sekmesinden başvuruda bulunabilirler. Anılarınızı ölümsüzleştirmek için sizleri kişisel pul hizmetimizle tanışmaya davet ediyoruz. Afyonkarahisar halkımıza hizmetlerimizi sunmak için PTT merkezlerimize bekliyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme