PTT Gazi Şubesi açıldı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'daki PTT Şubelerine bir yenisi daha eklendi. Halka hizmet etmek ve hizmet ağını geliştirmek adına bir şubede Harb-İş Gazi Mahallesi'ne açan PTT, bu kapsamda Gazi Şubesi'nin açlışını gerçekleştirdi. Açılışa PTT Afyonkarahisar Başmüdürü Mehmet Örsdemir, şube müdürleri, amirler ve çalışanlar katıldı. Kurdele kesimi sonrasında basın mensuplarına açıklamada bulunan Başmüdür Örsdemir, 'Türkiye’nin en geniş hizmet ağına sahip [&hellip]

Afyonkarahisar’daki PTT Şubelerine bir yenisi daha eklendi. Halka hizmet etmek ve hizmet ağını geliştirmek adına bir şubede Harb-İş Gazi Mahallesi’ne açan PTT, bu kapsamda Gazi Şubesi’nin açlışını gerçekleştirdi. Açılışa PTT Afyonkarahisar Başmüdürü Mehmet Örsdemir, şube müdürleri, amirler ve çalışanlar katıldı. Kurdele kesimi sonrasında basın mensuplarına açıklamada bulunan Başmüdür Örsdemir, “Türkiye’nin en geniş hizmet ağına sahip olan PTT vatandaşlarımızın beklentileri doğrusunda faaliyetlerini her geçen gün gelişen teknolojiye öncülük edip, hizmetlerini çeşitlendi geliştirerek 178 yıldır vatandaşlarımıza kesintisiz güvenilir ve kaliteli hizmet sunmaya devam ediyor. PTT’nin ana hizmet kolları olan posta, kargo, kurye, lojistik ve bankacılığı yanı sıra kayıtlı elektronik posta, e-tebligat, PTT hızlı geçiş sistemi ve e PTT AVM, gibi hizmet alanlarında da halkımızın ihtiyaçlarını karşılayıp ülke ekonomisine ciddi anlamda katkıda bulunmakta ve sürekli yeni projelerle çağın gerektirdiği şekilde kendisini yenilemektedir.” dedi.
“5 BİN 40 İŞ YERİ İLE
FAALİYET GÖSTERDİĞİ
SEKTÖRLERDE LİDER KONUMDA”
PTT Şubeleri ve çalışanlarını sayılarla ifade eden Başmüdür Örsdemir, “PTT 5 bin 40 işyeri 3 bin 328 PTT matik ve 41 bin 742 personeliyle posta kargo lojistik bankacılık ve e-ticaret alanlarında faaliyet gösteren ve faaliyet gösterdiği sektörlerde lider konumda olan hiçbir banka şubesinin olmadığı bin 800 farklı lokasyonda iş yeri bulunan 428 kurum ve kuruluşun 578 farklı iş ve işlemlerini yapan 178 yıllık tecrübesiyle yaygın hizmet ağı iş yaptığı sektörlerdeki öncü konumuyla imza attığı ve atacağı pek çok uluslararası başarıyla bir dünya markasıdır.” ifadesine yer verdi.
“GAZİ ŞUBESİ YENİLENEN
KONSETTİMİZİN İLK ŞUBESİ”
Açılan Şube hakkında bilgi veren Başmüdür Örsdemir, “Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü olarak hizmetlerimizi halkımızın ayağına götürmek kaliteli nezih bir ortamda hizmet sunabilmek için yenilenen konseptimizin ilk şubesi olan Gazi şubemizi halkımızın hizmetine sunduk. Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü olarak şu an 19 Merkez 25 şube 57 acente olmak üzere toplam 101 adet otomasyon açık işyeri ve 45 adet PTT matik ile vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Yeni iş yerimizde halkımıza hayırlı uğurlu olsun.” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme