PTT de Afyon’u tercih etti

Afyonkarahisar'da 7-10 Şubat tarihleri arasında yapılacak olan PTT A.Ş. Yönetim ve Değerlendirme Toplantısının açılış programı Vali Mustafa Tutulmaz'ın katılımıyla başladı. Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen ve şirketin 2018 hedef gerçekleşmeleri ile 2019 yılı yeni hedef planlamaları konusunda gerekli değerlendirmelerin yapılacağı PTT A.Ş. Yönetim ve Değerlendirme Toplantısının açılış programına Vali Mustafa Tutulmaz'ın yanı sıra PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı [&hellip]

Afyonkarahisar’da 7-10 Şubat tarihleri arasında yapılacak olan PTT A.Ş. Yönetim ve Değerlendirme Toplantısının açılış programı Vali Mustafa Tutulmaz’ın katılımıyla başladı. Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen ve şirketin 2018 hedef gerçekleşmeleri ile 2019 yılı yeni hedef planlamaları konusunda gerekli değerlendirmelerin yapılacağı PTT A.Ş. Yönetim ve Değerlendirme Toplantısının açılış programına Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, PTT Merkez Teşkilatı üst düzey yöneticileri ile 81 ilin PTT Başmüdürleri katıldı.
PTT A.Ş. Yönetim ve Değerlendirme Toplantısının açılış programı PTT A.Ş.’nin geniş hizmet ağını ve diğer faaliyetlerini anlatan tanıtım filmi ile başladı. Açılış programında ilk olarak PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik PTT’nin tarihsel gelişimi ve bugünkü durumu hakkında detaylı bir konuşma yaptı.
PTT A.Ş. Yönetim ve Değerlendirme Toplantısının açılış programında konuşan Vali Mustafa Tutulmaz, PTT’nin hizmetlerinden övgüyle bahsetti. Konuşmaların ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ın video mesajının katılımcılar tarafından izlenmesiyle açılış programı tamamlandı. 7-10 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olan PTT A.Ş. Yönetim ve Değerlendirme Toplantısında şirketin stratejik planı, 2018 yılı değerlendirmesi ve 2019 yılı hedefleri görüşülecek.

Bakmadan Geçme