PTT, '100 bin çalışan' hedefiyle ilerliyor

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi tarafından Budan Termal Otel'de iftar verildi. İftara PTT çalışanlarının yanı sıra Afyonkarahisar Vali Yardımcıları Erhan Günay, Adem Uslu, Cafer Sarılı, İl Jandarma Komutanı Albay Orhan Sırma, Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray, Defterdar Vekili Murat Toy ve davetliler katıldı.550 MİLYON LİRALIK KÂRİftarda PTT çalışanlarına hitap eden PTT Genel Müdür Yardımcısı Ali [&hellip]

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi tarafından Budan Termal Otel’de iftar verildi. İftara PTT çalışanlarının yanı sıra Afyonkarahisar Vali Yardımcıları Erhan Günay, Adem Uslu, Cafer Sarılı, İl Jandarma Komutanı Albay Orhan Sırma, Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray, Defterdar Vekili Murat Toy ve davetliler katıldı.
550 MİLYON LİRALIK KÂR
İftarda PTT çalışanlarına hitap eden PTT Genel Müdür Yardımcısı Ali İhsan Karaca, şirketin geçen yıl 550 milyon lira kâr ettiğini söyledi. Karaca, “PTT Genel Müdürlüğü olarak biz 40 bin çalışanı olan bir kurumuz. 40 bin çalışan olarak 2016 yılında 550 milyon lira kâr ile kapatan bir kurumuz. 550 milyon lira kâr ettiğimiz 2016 yılında devlete vergi olarak 800 milyon lira katkı sağlamış tarihi bir kurumuz” dedi.
ULUSLARARASI ALANDA
KABUL GÖRECEK
Şirketin uluslararası alanda hizmet veren ve kabul gören bir yapıya kavuşmasını hedeflediklerini kaydeden Karaca, “Allah izin verirse önümüzdeki yıllarda şirketimizi daha da büyüteceğiz. Amacımız 40 bin çalışanı 100 bin çalışan formuna getirmektir. Bu amacı gerçekleştirmek için iyi niyetle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ramazan ayından önce 2500 kişilik daha mülakatlar yapıldı. Yılsonuna kadar bir bu kadar da istihdam yapılacak. Bunu yaparken kendi kaynak ve imkanlarımızla yapıyoruz” şeklinde konuştu.
ELEKTRONİK TİCARET HİZMETİ
PTT Afyonkarahisar Başmüdürü Mehmet Örsdemir ise PTT olarak “Elektronik ticaret” faaliyetlerine de başladıklarını söyledi. Örsdemir, “Şirketimiz ana hizmetleri olan Posta, Kargo-Kurye ve Bankacılığın yanında Kayıtlı Elektronik Posta (KEP), e-tebligat, PTTCELL, Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) gibi hizmet alanları ile halkımızın ihtiyaçlarını karşılamakta ve sürekli yeni projeler üretmeye devam ederek kendisini yenilemektedir. Şirketimiz sürekli olarak geleneksel Posta hizmetlerimizden Bankacılığa, Lojistikten Elektronik Ticarete 371 ayrı iş ve işlem sistem üzerinden işyerlerimizde gerçekleştirilmektedir” dedi.
KAMPANYALARDAN YARARLANIN
Örsdemir, şöyle devam etti:
“Dönemsel kampanyalarımızdan olan “Üniversite Öğrencilerine Özel İndirim” kampanyası ile 1–30 Haziran 2017 tarihleri arasında öğrencilerimizin kargolarını indirimli olarak kabul ediyoruz. Kurumumuzun son projelerimizden biri olan ve halkımızın ihtiyaçlarını yerinde karşılamak için PTT Merkezlerimizdeki tüm işlemlerin yapıldığı MOBİL PTT aracımızı Afyonkarahisar halkına ve öğrencilerimize hizmetine sunmaya devam ediyoruz.
Şirket olarak yapmış olduğumuz Kişisel Pul hizmeti ile Kişilerin, Kamu Kurumlarının ve Belediyelerin sosyal ve kültürel anlamda Türkiye ve Dünya çapında tanıtılmasına katkı sağlamaya ve Düğün, sünnet gibi merasimlerin kalıcı bir anı olarak kalmasını sağlamak için Davetiyelerde kullanılabilmek üzere Kişisel Pul hizmeti vermeye devam ediyoruz.” >> Murat ARISOY’un Haberi

Bakmadan Geçme