• Haberler
  • Spor
  • 'PTT 1. Lige çıkarmak için inancımız ve isteğimiz üst seviyede'

'PTT 1. Lige çıkarmak için inancımız ve isteğimiz üst seviyede'

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadelesini tamamlayarak Play-Off mücadelesine başlayan AFJET Afyonspor'da hazırlıklar Sivas'ta devam ediyor. Sivas Belediyespor ile oynayacağı Play-Off maçı için Hatay'dan direkt Sivas'a geçen Jetler avantajlı bir skorla dönmek istiyor.AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel 2017-18 futbol sezonunu değerlendirdi. Yaptığı değerlendirmede geçen sezondan gelen kadroya bir iki takviye yaptıklarını anlatırken, sezon başlamadan yapılan [&hellip]

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadelesini tamamlayarak Play-Off mücadelesine başlayan AFJET Afyonspor’da hazırlıklar Sivas’ta devam ediyor. Sivas Belediyespor ile oynayacağı Play-Off maçı için Hatay’dan direkt Sivas’a geçen Jetler avantajlı bir skorla dönmek istiyor.
AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel 2017-18 futbol sezonunu değerlendirdi. Yaptığı değerlendirmede geçen sezondan gelen kadroya bir iki takviye yaptıklarını anlatırken, sezon başlamadan yapılan yönetim değişikliği ve Play-Off’larda neler yapmak istediklerini de değerlendirdi.  
“SEZONA ALİ RIZA GÜRAKAR’IN BAŞKANLIĞINDA BAŞLADIK”
Sezon başında yapılan yönetim değişikliği hakkında bilgi veren Başkan Sel, “AFJET Afyonspor’un sezona Ali Rıza Gürakar’ın başkanlığında oluşturulan yönetim değişikliği ile başladık, ancak ilerleyen haftalarda Gürakar’ın babasının sağlık problemleri nedeniyle görevden ayrılmasının ardından Ocak ayı itibariyle yeniden kulüp başkanlığı görevine geldim. Ali Rıza bey babasını da kaybetti tekrar başsağlığı diliyorum. Takımımızın kurulduğu ilk yılından bu yana başkanlığını yapmaktaydım ve 5,5 aylık bir süreden sonra yeniden başkanlık görevine seçildik. 3. Ligden devam eden oyuncularımız ağırlıklı bir kadro ile ligde mücadelemizi sezon sonuna kadar sürdürdük. Takımımız 3. Ligde iken de ‘Mevcut oyuncularımızın büyük bölümü ile yolumuza devam edeceğiz’ diye söylemiştik. Aldığımız ve uyguladığımız bu kararda da ne kadar isabetli olduğumuz da aldığımız başarılı sonuçlarla ortaya çıktı. Bu ekiple, ligi 3. Sırada tamamlamış olmak bana göre büyük bir başarı” dedi.
“ŞAMPİYON OLABİLMEMİZ
ZAYIF BİR İHTİMALDİ”
Hatayspor maçını anlatan Başka Sel, “Hatayspor ile oynadığımız son karşılaşmada Yasin, Nazmi ve Bayram’ın cezası nedeniyle 3 eksikle mücadele etmek zorunda kaldık. Takımın en önemli 3 oyuncusunun eksikliği olmasaydı belki çok daha farklı şeyler olabilirdi. Elbette bizim Hatayspor’u yenmemizle sonuca ulaşacağımız bir durum da değildi. Şampiyon olabilmemiz için Menemen Belediyespor’un da puan kaybetmesi gerekiyordu. Son 90 dakikalarda şampiyon olabilmemiz zayıf bir ihtimaldi ancak son ana kadar mücadelesini veren teknik ekibimize ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum” ifadesine yer verdi.
“YARI FİNALE KALAN
TARAF OLMAK İSTİYORUZ”
Sivas Belediyespor’u eleyerek yarı finale kalmak istediklerini aktaran Başkan Sel; “Play-Off müsabakaları oldukça zor ve heyecanlı geçecek. AFJET Afyonspor’u PTT 1. Lige çıkarmak için yönetim olarak, teknik heyet olarak ve futbolcular olarak inancımız isteğimiz üst seviyede. Hedefe ulaşmak için Hatay deplasmanı sonrasında takımımızın 750 km yolculuk yaparak ilimize dönmesi ve sonrasında da Perşembe günü oynanacak olan Sivas Belediyespor maçı için yeniden Sivas’a seyahat etmek zorunda kalmaması için kafileyi Sivas’ta kampa aldık. İnşallah Sivas deplasmanından avantajlı bir skorla dönerek 14 Mayıs Pazartesi günü oynayacağımız rövanş mücadelesinde yarı finale kalan taraf olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
SEL’DEN TARAFTARLARA DESTEK ÇAĞRISI
Taraftarların Play-Off turunda takıma destek vermelerini isteyen Başkan Sel “Sivas Belediyespor ile oynanacak maçın hafta içinde oynanacak olması seyircilerin müsabakayı izlemesine olanak sağlamak için futbol federasyonuna başvuru yaptık. Sonucunda karşılaşmayı 14 Mayıs 2018 Pazartesi günü saat 19.00’a almayı başardık. Mesai bitiminde herkes gelsin ve maçı izlesin istiyoruz. Ben Play-Off turunda takımıma, teknik ekibime ve oyuncularıma güveniyorum. PTT 1. Lig için yolumuzu biraz uzattık ama Play-Off turu ile hedefimize ulaşacağız. Taraftarlarımız sezon boyunca bize çok büyük destek verdiler kendilerine teşekkür ediyorum. Ancak Play-Off turunda da takımımıza verecekleri desteklerin de çok kıymetli olduğunu, bu önemli müsabakalarda da taraftarlarımızın takımımızı en üst seviyede destekleyerek el birliği ile hedefe ulaşmamıza katkı sağlayacağına inanıyorum” diye konuştu. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme