• Haberler
  • Genel
  • Psikoteknik belgesini Fuar'dan alın – Kocatepe Gazetesi

Psikoteknik belgesini Fuar'dan alın – Kocatepe Gazetesi

Özel Fuar Hastanesi, sürücülerin işine yarayacak bir hizmete imza atıyor Özel Fuar Hastanesi –Psikoteknik Birimi'nden Psikolog Nalan Küngerü psikolog ve psikiyatrist eşliğinde sürücülerin güvenli araç kullanmalarını sağlayan zihinsel özelliklerinin (algı, dikkat, hafıza, muhakeme vb.) psiko-motor yetenek ve becerilerinin (tepki hızı, göz, el, ayak koordinasyonu vb.) tutum-davranış, alışkanlık ve sürücülük açısından uygunluğu-yeterliliği hakkında bir sonuca varılması [&hellip]

Psikoteknik belgesini Fuar’dan alın

Özel Fuar Hastanesi, sürücülerin işine yarayacak bir hizmete imza atıyor

Özel Fuar Hastanesi –Psikoteknik Birimi’nden Psikolog Nalan Küngerü psikolog ve psikiyatrist eşliğinde sürücülerin güvenli araç kullanmalarını sağlayan zihinsel özelliklerinin (algı, dikkat, hafıza, muhakeme vb.); psiko-motor yetenek ve becerilerinin (tepki hızı, göz, el, ayak koordinasyonu vb.); tutum-davranış, alışkanlık ve sürücülük açısından uygunluğu-yeterliliği hakkında bir sonuca varılması ile değerlendirme yapıldığını söyledi.
RAPORU KAYBETMEYİN
Psikoteknik raporunu almadan alınan psikoteknik kartının hiçbir geçerliliği olmadığına dikkat çeken Psikolog Küngerü, “Psikoteknik değerlendirme testine girdikten sonra mutlaka psikoteknik raporunuzu da istemeyi unutmayınız. Psikoteknik raporunuz tıpkı kartınız gibi 5 yıl geçerlidir. Raporunuzu kaybetmeyiniz” uyarısında bulundu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme