Protokolden Garnizon ve Belediye’ye ziyaret

Büyük Taarruz ve Afyonkarahisar’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde, protokol mensupları Garnizon Komutanlığı ve Afyonkarahisar Belediyesi'ni ziyaret ettiler Büyük Taarruz Zafer Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Vali Mustafa Tutulmaz, misafir Generaller ve diğer protokol üyelerince Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı ziyaret edildi. Kutlu Zaferin 97. yılı kutlamaları kapsamında ilk olarak Garnizon Komutanlığını ziyaret eden [&hellip]

Büyük Taarruz ve Afyonkarahisar’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde, protokol mensupları Garnizon Komutanlığı ve Afyonkarahisar Belediyesi’ni ziyaret ettiler

Büyük Taarruz Zafer Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Vali Mustafa Tutulmaz, misafir Generaller ve diğer protokol üyelerince Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı ziyaret edildi.
Kutlu Zaferin 97. yılı kutlamaları kapsamında ilk olarak Garnizon Komutanlığını ziyaret eden Vali Mustafa Tutulmaz, misafir Generaller, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve diğer protokol üyeleri İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özdemir Şan tarafından karşılandı.
Ziyaret sırasında konuşan İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özdemir Şan konuklarına ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
TEŞEKKÜR ETTİLER
Protokol mensupları daha sonra Afyonkarahisar Belediyesi’ni ziyaret etti. Afyonkarahisar’ın Büyük Taarruz’daki önemi ve Zafer Haftası kutlama etkinlikleri ile ilgili görüşlerin dile getirildiği ziyarette, konuklarına kentle ilgili bilgi veren Başkan Zeybek, kuvvet komutanlıklarının temsilcilerini Afyonkarahisar’a ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Afyonkarahisar’da çok güzel ağırlandıklarını dile getiren komutanlar ise kendilerine gösterilen yakınlık ve misafirperverlikten dolayı Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e ve tüm idarecilere teşekkür etti.
MERMER İSİMLİK HEDİYE EDİLDİ
Ziyaret sonunda, kuvvet komutanlıklarının temsilcileri Başkan Mehmet Zeybek’e çeşitli hediyeler takdim ederken, Başkan Zeybek de komutanlara, isimlerinin yazılı olduğu mermer isimlik hediye etti.
Ziyarete, Vali Mustafa Tutulmaz, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özdemir Şan, Kara Kuvvetleri Temsilcisi Tuğgeneral Osman Alp, Milli Savunma Bakanlığı Temsilcisi Tuğamiral Mehmet Sarı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı Temsilcisi Tuğgeneral Bülent Çetin, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Temsilcisi Tuğamiral İbrahim Rıza Adanır, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hamza Çömez, İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız, daire müdürleri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Bakmadan Geçme