• Haberler
  • Gündem
  • Protokolden Garnizon Komutanlığı ve Belediye’ye ziyaret

Protokolden Garnizon Komutanlığı ve Belediye’ye ziyaret

Kutlu Zaferin 94. Yılı kutlamaları kapsamında ilk olarak Garnizon Komutanlığına ziyarette bulunan Vali Aziz Yıldırım ve diğer protokol üyeleri Garnizon Komutanı Tuğgeneral Şahin Kılıçaslan tarafından karşılandı. Vali Yıldırım'ın Garnizon Komutanlığı Şeref Defterini imzaladığı ziyaret sırasında konuşan Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kılıçaslan konuklarına ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Garnizon Komutanlığı ziyaretlerini tamamlayan Vali Yıldırım ve beraberindekiler Belediye Başkanı [&hellip]

Kutlu Zaferin 94. Yılı kutlamaları kapsamında ilk olarak Garnizon Komutanlığına ziyarette bulunan Vali Aziz Yıldırım ve diğer protokol üyeleri Garnizon Komutanı Tuğgeneral Şahin Kılıçaslan tarafından karşılandı. Vali Yıldırım’ın Garnizon Komutanlığı Şeref Defterini imzaladığı ziyaret sırasında konuşan Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kılıçaslan konuklarına ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Garnizon Komutanlığı ziyaretlerini tamamlayan Vali Yıldırım ve beraberindekiler Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a ziyarette bulundular. Belediye Başkanı Çoban tarafından karşılanan Vali Yıldırım ve diğer protokol üyelerini makamında ağırlayan Başkan Çoban ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme