• Haberler
  • Spor
  • Protokol Jetlerle yemekte buluştu – Kocatepe Gazetesi

Protokol Jetlerle yemekte buluştu – Kocatepe Gazetesi

Gerçekleştirilen yemeğe Vali Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hamza Çömez, TSYD Afyonkarahisar İl Başkanı Nadir Güzbey, AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel, Kulüp Yönetim Kurulu Üyeleri'nden Şükrü Genellioğlu, Hasan Bayaman, Fatih Ekşioğlu, teknik heyet, futbolcular ve spor medyası katıldı.Yemekte takımın uyum içinde olması ve [&hellip]

Gerçekleştirilen yemeğe Vali Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Hamza Çömez, TSYD Afyonkarahisar İl Başkanı Nadir Güzbey, AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel, Kulüp Yönetim Kurulu Üyeleri’nden Şükrü Genellioğlu, Hasan Bayaman, Fatih Ekşioğlu, teknik heyet, futbolcular ve spor medyası katıldı.
Yemekte takımın uyum içinde olması ve birbirleriyle sürekli şakalaşması da morallerin yerinde olduğunu ve Hatayspor maçına şimdiden hazır olduklarını gösterdi. Ayrıca yeni teknik adam arayışlarına devam eden AFJET Afyonspor, yakın zamanda başarılı bir teknik adam ile anlaşarak takımı emanet edecek.
Gerçekleştirilen yemekte konuşan Vali Tutulmaz “İnşallah bu haftadan itibaren iyiye ve güzele gideceğiz. Allah yardımcınız olsun Allah çalışanın yanındadır, adildir kim çalışıyorsa ona başarıyı verir yatarak başarı gelmez” dedi.
“ÇOK İYİ NETİCELER ALACAĞIMIZA YÜREKTEN İNANIYORUM”
Takımın Adana Demirspor maçında sergilediği performanstan sonra çok iyi neticeler alacağına inandığını belirten AFJET Afyonspor Başkanı Salih Sel, “Sayın Valimiz daha önceden futbolcu kardeşlerimiz ile bir yemek yiyelim demişti. Nasip bugüneymiş. Ben hocamız ayrıldıktan sonra biliyorsunuz ilk lig maçında Adana Demirspor karşısına çıktık ve orada da çok iyi bir oyun oynamamıza rağmen maalesef şans bizden yana değildi. Fakat ikinci yarıda göstermiş olduğumuz oyun bütün taraflı tarafsız herkesten övgü aldı. Ben bugün de tekrardan maçtan sonra kutladığım gibi tekrar hepinizin ayağına sağlık, yüreğine sağlık. O gün gerçek oyunumuzu ortaya koyduk. Ben inşallah bundan sonra çok iyi neticeler alacağımıza yürekten inanıyorum. İnşallah bu haftaki maçımız bir başlangıç olur. Biz sizlere inanıyoruz çünkü bir çoğunuz ile üçüncü yılımız ve sonradan bize katılan arkadaşlarımız da bize çok iyi uyum sağladılar, iyi bir aile ortamı tekrar oluştu. Teşriflerinden dolayı Sayın Valimize, Belediye Başkanımıza, Jandarma Alay Komutanımıza ve Emniyet Müdürümüze çok çok teşekkür ediyorum.” dedi.
“BUNU YAPABİLECEK
TECRÜBEDE VE GÜÇTESİNİZ”
Takımın oynadığı futbolla çok iyi mücadele edeceğine inandığını aktaran Vali Mustafa Tutulmaz, “Şu anda takımımız evet 3-4 haftadır bizleri üzüyor, yani sizler de üzülüyorsunuz muhakkak bunu biliyoruz. Fakat bizleri de üzüyor, yani Afyonkarahisar olarak hepimizi üzüyor. Fakat inşallah bu haftadan itibaren iyiye doğru bir geçiş ile daha iyisi daha güzeli elde edebileceğimize olan inancımız tam. Çünkü bunu yapabilecek tecrübede ve güçtesiniz. Gerçekten son birkaç yılda ilimiz sporun her alanı ile kendisinden bahsettirdi, futbol alanında da sizler bahsettirdiniz. Şu anda bulunduğunuz lig zor bir lig ancak bu zor ligde çok üstün 1-2 takım dışında da benim izlediğim kadarı ile çok bir fark yok. Yüreği ortaya koyduğunuz zaman 1-2 takım hariç yenemeyeceğiniz takım yok.” ifadesini kullandı.
“OYNADIĞINIZ TAKIMLAR
SİZDEN GÜÇLÜ TAKIMLAR DEĞİL”
Oynadıkları takımların AFJET Afyonspor’dan güçlü olmadığını söyleyen Vali Tutulmaz, “Bir takım konsantrasyon eksikliği vardı herhalde, inşallah bunu bu hafta atlatmış olacağız. Biz Afyonkarahisar halkı olarak ve yöneticiler olarak buna inanıyoruz yani bu işi siz aynen Keçiören maçındaki burada 1-0 alınan yenilgiden sonra geçen sene nasıl döndürdüyseniz, bu haftadan itibaren bunu inşallah döndüreceksiniz. Bu hafta da kötü olabilir fakat kötü oldu diye kendinizi strese sokmayın, bir sonraki hafta düzeltiriz. Fakat şunu iyi bilin, oynadığınız takımlar sizden güçlü takımlar değil. Sadece bunu daha fazla istemeniz gerekiyor ve bunun gereğini biraz daha fazla yapmanız gerekiyor. Daha çok ter atmanız gerekiyor, daha çok koşmanız gerekiyor ve biraz da paniklememeniz gerekiyor Ben son 2 haftada biraz sizde de gördüm. Aslında bu takım böyle değil. Son haftanın ikinci yarısı hariç. Daha önümüzde çok zaman var.” ifadesine yer verdi.
“YETER Kİ İŞİ BİRAZ
DAHA CİDDİYE ALALIM”
Takımın işi ciddiye aldığında başarıya ulaşacaklarına inandığını kaydeden Vali Tutulmaz, “Biz bunu bu haftadan itibaren inşallah döndürebileceğinize inanıyoruz, halk sizin yanınızda, yönetim sizin yanınızda, Spor Yazarları Derneği Başkanı Nadir Güzbey’de sizin yanınızda. Hep beraber inşallah kenetlenerek bunu iyiye, güzele hep beraber ulaşacağız. Buna inanıyoruz sizlerde de bu inanç var yani yeter ki işi biraz daha ciddiye alalım. Hayatın her döneminde iş ciddiye almadan başarı gelmez arkadaşlar. Futbolcu kardeşlerim söyleyeceğim şu, işinizi biraz ciddiye alın yani o ilim neyi görüyorsa tecrübe neyi görüyorsa bunu yapın bunu yapmadan başarı gelmez. İnşallah bu haftadan itibaren iyiye ve güzele gideceğiz. Allah yardımcınız olsun Allah çalışanın yanındadır, adildir kim çalışıyorsa ona başarıyı verir yatarak başarı gelmez” şeklinde konuştu.
“HATAY MAÇI İLE BİR ÇIKIŞ
YAKALAMAK İSTİYORUZ”
Hatayspor maçı ile çıkış yakalamak istediklerini aktaran AFJET Afyonspor Kaptanı Türker Toptaş, “Bu yemeği organize eden herkese teşekkür ediyoruz. Bizim kulübümüz yıllardır maneviyatı, birlik ve beraberliği ile buralara geldi. Üç ya da dört maçtır sıkıntılı bir süreç yaşıyoruz. Fakat son oynadığımız Adana Demirspor maçında çok iyi oynayarak kaybettik. Adana Demirspor bize korner atmadan maç kazandı. Tabii ki o top çizgiyi geçmeyince kimseye bir şey anlatamıyorsunuz. İnşallah bu haftaki Hatay maçı ile bir çıkış yakalamak istiyoruz. Bunun da başlangıcı birlik ve beraberlikten geçiyor” diye konuştu.
“ABARTILACAK BİR DURUM YOK”
Taraftarın ve seyircilerin sevdiği oyuncular arasında yer alan başaralı sol ayak Yasin Yener, “Yeniden başlangıç gibi bir durum söz konusu değil. Çünkü bizim takımda her zaman birlik ve beraberliğimiz iyi. Sonuç itibariyle futbol bu ve netice oyunu. İyi oynadığımız zaman da kazanamıyoruz. Son maçlarda taraftarımızı ve şehri üzdük, farkındayız. Fakat son Adana maçında yenilmemize rağmen iyi bir oyun oynadığımızı düşünüyoruz. Bu şekilde oynarsak bir maç yeniliriz en fazla. Bir an önce toplanarak üst sıralara çıkmayı hedefliyoruz. Ligde makas çok kısa iki maç üst üste kazandığın zaman Play-Off iddian oluyor, kaybettiğin zaman alt sıralara ilerliyorsun. Taraftarlarımız bu tarz yenilgilere alışık olmadıkları için bir travma söz konusu olabiliyor. Takım içerisinde de öyle fakat abartılacak bir durum yok. Sonuç itibariyle elimizden geleni yapmak zorundayız. Kötü oynayabiliriz, fakat kötü koşamayız. Allah’ın izni ile Hatay maçı ile beraber her şey daha güzel olacak” dedi.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme