• Haberler
  • Genel
  • 'Projelerimiz ilgi gördü' – Kocatepe Gazetesi

'Projelerimiz ilgi gördü' – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, projelerinin ilgi gördüğünü söyledi Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İkbal Oteli çalışanlarına projelerini sundu. Ayrıca, gün içerisinde Karamel Kafe'de gençlerle buluşan Başkan Adayı Çoban, Özdilek Minibüs Durağı'nı ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi. Çoban, 'Afyon'da birçok ilki bu dönemde gerçekleştirdik. Spor Kompleksi, Akarçay, Hanımlar Lokali, Mahalle Fırınları, 120 adet araç gereç ve [&hellip]

“Projelerimiz ilgi gördü”

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, projelerinin ilgi gördüğünü söyledi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İkbal Oteli çalışanlarına projelerini sundu. Ayrıca, gün içerisinde Karamel Kafe’de gençlerle buluşan Başkan Adayı Çoban, Özdilek Minibüs Durağı’nı ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi. Çoban, “Afyon’da birçok ilki bu dönemde gerçekleştirdik. Spor Kompleksi, Akarçay, Hanımlar Lokali, Mahalle Fırınları, 120 adet araç gereç ve iş makinesi, 67 mahallemizin alt yapı ve üst yapısını değiştik. 5 yılda 512 bin ton sıcak asfalt serdik. 10 yılda yapılanın yüzde 50 fazlasını biz 5 yılda gerçekleştirdik. Bütçemizde her şeyi ifade ediyor. 2008 gelir bütçesi 52 milyon TL, 2013 gelir bütçesi 142 milyon TL. Projelerimizi ilk kez sunduğumuz zaman çok büyük ilgi gördü. 150’ye yakın üniversite öğrencimize proje sunumu yaptık yaptıktan sonra öğrencilerin Afyon’dan gitmeme kararı aldığını duyduk” dedi.
BİZİ BÜYÜKŞEHİRLE
KIYAS ETMEYİN
İkbal Otel’in yanı sıra Karamel Kafede üniversite öğrencileriyle buluşan Başkan adayı Çoban, gençlerin fikirlerini alarak önerilerini dinledi. Projelerini gençleri düşünerek hazırladığını vurgulayan Çoban, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:“Biz her türlü fikre ve düşünceye açığız. Akarçay, Hıdırlık ve Zafer Kent Ormanı Üniversiteli gençlerimiz tarafından büyük ilgi gördü. Projelerimizi yaparken gençlerimizi düşünerek yaptık. Bizleri Büyükşehirler ile kıyas etmeyiniz bizleri iller ile kıyas ediniz çünkü Büyükşehirdeki imkanlar daha fazla. Ben yapamayacağım bir şeyin sözünü veremem.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme