• Haberler
  • Genel
  • “Projelerimiz, Afyon’u değiştirecek” – Kocatepe Gazetesi

“Projelerimiz, Afyon’u değiştirecek” – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, hazırladıkları projelerle kentin çehresini değiştireceklerini belirtti Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nı (SMMMO) ziyaret etti. Ziyaret sırasında çalışanlarla tek tek sohbet eden Çetinkaya istek ve temennileri dinledi. Daha sonra SMMMO başkanı Erdal Sayar'ı makamında ziyaret eden Çetinkaya, [&hellip]

"Projelerimiz, Afyon'u değiştirecek"

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, hazırladıkları projelerle kentin çehresini değiştireceklerini belirtti

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nı (SMMMO) ziyaret etti. Ziyaret sırasında çalışanlarla tek tek sohbet eden Çetinkaya istek ve temennileri dinledi.
Daha sonra SMMMO başkanı Erdal Sayar’ı makamında ziyaret eden Çetinkaya, projelerini anlatarak istişarelerde bulundu. Afyonkarahisar’da dönüşüme gidilmesi gerektiğini söyleyen Çetinkaya, projelerini Sayar’a anlattı. Çetinkaya hava kirliliğinden, su faturaları fazlalığına, Hilal Kart’tan, ucuz ekmek projelerine kadar birçok proje hakkında bilgiler verdi. Sayar ise projelerin Afyonkarahisar’ı değiştireceğine inandığını söyleyerek Fatih Çetinkaya’ya çalışmalarında başarılar diledi.
ÖĞRENCİLER BAŞ TACI
Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, Afyonkarahisar’ın en işlek caddelerinden birisi olan 2’nci Dumlupınar Caddesi’nde bulunan esnaflarla bir araya geldi. Cadde esnafının sıkıntılarını dinleyen Çetinkaya, alışveriş yapan öğrencilerle de sohbet etmeyi ihmal etmedi.
Öğrencilerin Afyonkarahisar için çok değerli olduklarını aktaran Çetinkaya, sürekli onlarla bir araya geldiklerini, dert ve sıkıntılarına ortak olduklarını söyledi.
Cadde üzerinde bulunan Gülyurt Pastanesi’nde oturan öğrencilerin davetlerini geri çevirmeyen Çetinkaya, öğrencilerle güzel bir sohbet gerçekleştirdi. Projelerini öğrencilere anlatan Çetinkaya, öğrencilerinde isteklerini dinledi. Sosyal hayatın Afyonkara-hisar’da olmadığını söyleyen öğrenciler bununla ilgili çalışmalar yapılmasını istedi. Çetinkaya ise sosyal hayatı canlandıracak projeleri olduğunu söyleyerek kısa bilgiler verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme