• Haberler
  • Genel
  • Projeler kâğıtta kalmayacak – Kocatepe Gazetesi

Projeler kâğıtta kalmayacak – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, şehrin gelişmesi için hazırlanan projelerin kâğıtta kalmayacağını aktardı Afyonkarahisar Valiliği Koordinatörlüğünde yürütülen makro çalışmalar kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarınca hazırlanan kurumsal projelerin değerlendirme toplantısı Vali Hakan Yusuf Güner başkanlığında Valilik Toplantı salonunda yapıldı.Toplantıya Vali Yardımcıları, Özel İdare Genel Sekreteri Recep Oyur, İl Müdürleri ve projelerden sorumlu kurum ve kuruluşların temsilcileri [&hellip]

Projeler kâğıtta kalmayacak

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, şehrin gelişmesi için hazırlanan projelerin kâğıtta kalmayacağını aktardı

Afyonkarahisar Valiliği Koordinatörlüğünde yürütülen makro çalışmalar kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarınca hazırlanan kurumsal projelerin değerlendirme toplantısı Vali Hakan Yusuf Güner başkanlığında Valilik Toplantı salonunda yapıldı.
Toplantıya Vali Yardımcıları, Özel İdare Genel Sekreteri Recep Oyur, İl Müdürleri ve projelerden sorumlu kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan ve yapılan projeleri hatırlatan Valimiz Hakan Yusuf Güner, ilgili kurum ve kuruluşlarca Afyonkarahisar Kent Vizyon Planı Projesi, Dünyaya Bakan 100’ümüz Projesi, Eğitimdeki Kaliteyi Arttırma Projesi (EKAP), Havamızı Koruyoruz Kaliteli Yaşıyoruz Projesi, Fırçalar Çantada Dişler Yolunda Projesi, Afyonkarahisar’da Nüfus Artış Projesi (NAP), Sineklere Hayır Üretime Evet Projesi, Değerlerimiz Temelimiz Aile Yüreğimiz Projesi, Afet Alanların Sayısallaştırılması Projesi (AFSAY), Kamuda Afet ve Acil Durum Bilinci ve Koordinasyon Projesi, Devlet – Sivil Toplum İşbirliği Projesi (Desip), Bir Çocuk Bir Fidan Projesi ve Sevgi Projesi Suriyelilere Elimizi Verelim Gönüllerine İnelim projelerinin son aşamalarına geldiğini söyledi.
KAMUOYU İLE PAYLAŞILACAK
Bu projeler hakkında kimlerin sorumlu olduğunu ve hangi Vali Yardımcılarının bu projeleri takip etmesinin gerektiğini tekrar hatırlatan Vali Hakan Yusuf Güner, “Projelerin kağıt üzerinde kalmayacağını, hepsinin ilimize önemli seviyelerde hizmet edeceğini belirterek herkesin kendi alanlarının haricinde farklı projeleri de takip etmesi ve gözetmesi gerektiğini söyledi. Bu projelerin de yeterli olmadığını kurum ve kuruluşların yeni projeler yapması gerektiğinin talimatını veren Valimiz Hakan Yusuf Güner, projeler sadece kendi kurumlarını ilgilendirmiyor. Burada hazırlanan her proje bütün kurumları ilgilendirmektedir. İlgili kurum ve kuruluşlarca mevcut projelerle ilgili olarak duyurularını yapmaları ve kamuoyu ile paylaşmaları gerekmektedir” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme