• Haberler
  • Genel
  • Projeler gün yüzüne çıkıyor – Kocatepe Gazetesi

Projeler gün yüzüne çıkıyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, 10 yeni projeyi kamuoyuna tanıttı. Güner, İl Müdürlükleri'ne ait projelerinin sloganlarının çoğunu kendisi belirledi Afyonkarahisar'ı ileriye götürecek projelerin ilk sunumları yapıldı. Valilik Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıya başkanlık yapan Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, şehirde projelerin önemli bir yer tutacağını söyledi. Güner, 'Sayın Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu ile [&hellip]

Projeler gün yüzüne çıkıyor

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, 10 yeni projeyi kamuoyuna tanıttı. Güner, İl Müdürlükleri’ne ait projelerinin sloganlarının çoğunu kendisi belirledi

Afyonkarahisar’ı ileriye götürecek projelerin ilk sunumları yapıldı. Valilik Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya başkanlık yapan Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, şehirde projelerin önemli bir yer tutacağını söyledi. Güner, “Sayın Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu ile birlikte üç ay önce yaptığımız değerlendirmede şehrimizde proje konseptinin özellikle sosyal sorumluluk anlamında bazı boşluklar olduğunu ve bunun güçlendirilmesi gerektiğini benimle paylaşmıştı. Bu konuda bizim çalışmalarımızın faydalı olacağını ve başarıya ulaşabileceğimizi söylemişti. Ben de Sayın Bakanımıza yapacak oluğumuz projelerin taslağını sundum. Daha sonrada bize geri dönüşümünü yaptı. Bizden bu çalışmaların devamını isteyerek ete kemiğe büründürmemizi istedi. Bugün yapacağımız çalışmada projelerle ilgili olarak şehrin paydaşlarıyla birlikte ön değerlendirme yapacağız” dedi.
SLOGANLAR VALİ GÜNER’DEN
Vali Güner’in kamuoyuna sunduğu projeler şöyle: Afyonkarahisar Kent Vizyon Planı Projesi, Eğitimdeki Kaliteyi Arttırma Projesi (EKAP), Afete Maruz Alanların Sayısallaştırılması Projesi, Afyonkarahisar’da Nüfus Artış Projesi (NAP), Değerlerimiz Temelimiz Aile Yüreğimiz, Afete Maruz Alanların Sayısallaştırılması Projesi, Dünyaya Bakan 100’ümüz Projesi, Havamızı Koruyoruz Kaliteli Yaşıyoruz, Sevgi Projesi Suriyelilere Elimizi Verelim Gönüllerine İnelim, Sineklere Hayır Üretime Evet.
Genel çerçevesi ve sloganları Vali Hakan Yusuf Güner’e ait olan projelerin bir kısmı Avrupa Birliği, bir kısmı da Zafer Kalkınma Ajansı destekleriyle gerçekleştirilecek. Projelerin bazıları ise İl Özel İdaresi’nin imkanlarıyla sürdürülecek.
İL YÖNETİCİLERİ KATILDI
Proje toplantısına Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemalettin Çonkar, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, İl Müdürleri, Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Yusuf Balcı, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser,Ticaret Borsası Genel Sekreteri Hüseyin Eker ve proje sahibi kurumların yetkilileri katıldı.(Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme