• Haberler
  • Genel
  • Projeler, bilim insanı yetişmesi için önemli

Projeler, bilim insanı yetişmesi için önemli

İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım, Demirçevre İlköğretim Okulu, Köprülü İlköğretim Okulu, Sinanpaşa Serban Kazım Özer İlköğretim Okulu, Sandıklı Öğretmenevi, Sandıklı Barbaros İlköğretim Okulu, Sandıklı Halk Eğitim Merkezi, Dinar Mehmet Çavuş Anadolu Lisesi ve Dinar SPK YİBO öğrenci pansiyonuna ziyarette bulundu İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım, Demirçevre İlköğretim okulunda sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet [&hellip]

Projeler, bilim insanı yetişmesi için önemli

İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım, Demirçevre İlköğretim Okulu, Köprülü İlköğretim Okulu, Sinanpaşa Serban Kazım Özer İlköğretim Okulu, Sandıklı Öğretmenevi, Sandıklı Barbaros İlköğretim Okulu, Sandıklı Halk Eğitim Merkezi, Dinar Mehmet Çavuş Anadolu Lisesi ve Dinar SPK YİBO öğrenci pansiyonuna ziyarette bulundu

İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım, Demirçevre İlköğretim okulunda sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. Köprülü İlköğretim okulu, Sinanpaşa Serban Kazım Özer İlköğretim Okulu, Sandıklı Barbaros İlköğretim okullarında ise öğretmenlerle yaptığı sohbet toplantılarında mahalli projelerin önemine değinerek Bir Fircan Kahve projesi kapsamında yapılan veli ziyaretleri esnasında, öğrenci ailelerini tanıma fırsatı bulduklarını ve bu sayede öğrenciye bakış açılarının değiştiğini belirtti. Öğrenciler ise yapılan bu ziyaretlerle kendilerine verilen önemi görme fırsatı yakaladıklarını belirttiler.
Yıldırım, Sandıklı Halk Eğitim Merkezi ve Dinar Mehmet Çavuş Anadolu Lisesinde yapılan Bu Benim Eserim Projesi Bilgilendirme toplantılarına da katıldı. Sandıklı’da İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ayşe Güner’in Dinar’da ise İl Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Demir’in hazır bulundukları toplantıda İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım yaptığı konuşmalarda projenin, genç-mucit beyinlerin ortaya çıkartılmasında, ülkemizin ihtiyaç duyduğu ve geleceğin bilim insanlarının yetiştirilmesinde, yetenekli çocuklarımıza sahip çıkmak açısından çok önemli olduğunu, Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak son 3 yıldır Türkiye Birincisi çıkardıklarını, projenin İlimizde çok başarılı bir şekilde yürütüldüğünü söyleyerek, bu başarılarda emeği geçen bütün yönetici öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.
Yıldırım, daha sonra Dinar SPK Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Öğrenci pansiyonuna geçerek, etüt saatinde olan öğrencilerle tüm salonlara uğrayarak bire-bir sohbet etti. Öğrencilere istedikleri bir şey olup olmadığını sordu ve çıkarılan yemekleri nasıl bulduklarını, menüde neler bulunduğunu, beslenmede en önemli öğünün kahvaltı olduğunu söyleyerek gelişme çağındaki çocukların mutlaka kahvaltı yapmaları gerektiğine işaret etti. Öğrenciler yemeklerden memnun olduklarını, dört çeşit yemek çıktığını ve kahvaltı menüsünün bol çeşitli olduğunu söylediler. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme