• Haberler
  • Genel
  • Proje yazmayı öğreniyorlar – Kocatepe Gazetesi

Proje yazmayı öğreniyorlar – Kocatepe Gazetesi

İl Sağlık Müdürlüğü personeli, proje yazma eğitiminden geçiyor Zafer Kalkınma Ajansı tarafından onaylanan ve Sağlık Müdürlüğü personeline yönelik 'Proje yazma ve yürütme eğitimi' Pazaresi gününden itibaren verilmeye başlandı. İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. İbrahim Karadağ “Bu eğitim ile proje yazmayı konusunda uzmanlaşacak olan sağlık personeli, yazacakları projeler ilimize katkı da sağlamış olacaklar. Mesela 50 bin [&hellip]

Proje yazmayı öğreniyorlar

İl Sağlık Müdürlüğü personeli, proje yazma eğitiminden geçiyor

Zafer Kalkınma Ajansı tarafından onaylanan ve Sağlık Müdürlüğü personeline yönelik “Proje yazma ve yürütme eğitimi” Pazaresi gününden itibaren verilmeye başlandı.
İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. İbrahim Karadağ; “Bu eğitim ile proje yazmayı konusunda uzmanlaşacak olan sağlık personeli, yazacakları projeler ilimize katkı da sağlamış olacaklar. Mesela 50 bin metrakareye 50 trilyon ile kurulacak yaşlı bakım kampüsü, aynı gün içerisinde yaklaşık 6 bin kişinin hizmet almasını, 3 bin kişinin de istihdam edilmesini ve dolaylı yönden 3 bin ailenin geçim kaynağını sağlayacaktır. Bu ve bunun gibi projeler ile ilimiz daha da kalkınmış olacaktır” dedi.
“Sağlıkçılarımız Proje Yazıyor” adı altındaki söz konusu eğitimler, 1 uzman tarafından 2 hafta boyunca haftanın 4 günü, günde 4 saat (toplam 32 saat) gerçekleştirilecek ve eğitime 20 personel katılacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme