• Haberler
  • Eğitim
  • Proje ortaklarını ağırladılar – Kocatepe Gazetesi

Proje ortaklarını ağırladılar – Kocatepe Gazetesi

Neriman-İbrahim Küçükkurt Ortaokulu’nun ev sahipliğinde 5 gün süren etkinlikte projenin ayrıntıları görüşüldü. Toplantıların ardından Afyonkarahisar’ın tarihi ve kültürel güzelliklerini keşfe çıkan Portekizli ve Letonyalı misafirler, Afyonkarahisar’dan memnun ayrıldı.TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDUÖte yandan Neriman-İbrahim Küçükkurt Ortaokulu öğrencisi Hatice Melis Bişgin, ülke genelinde yapılan “Su Elçileriyiz, Suyun Bekçileriyiz” isimli resim yarışmasında, Türkiye 2’ncisi oldu. Bişgin’in de katıldığı ödül [&hellip]

Neriman-İbrahim Küçükkurt Ortaokulu’nun ev sahipliğinde 5 gün süren etkinlikte projenin ayrıntıları görüşüldü. Toplantıların ardından Afyonkarahisar’ın tarihi ve kültürel güzelliklerini keşfe çıkan Portekizli ve Letonyalı misafirler, Afyonkarahisar’dan memnun ayrıldı.
TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU
Öte yandan Neriman-İbrahim Küçükkurt Ortaokulu öğrencisi Hatice Melis Bişgin, ülke genelinde yapılan “Su Elçileriyiz, Suyun Bekçileriyiz” isimli resim yarışmasında, Türkiye 2’ncisi oldu. Bişgin’in de katıldığı ödül töreni, Ankara’da gerçekleştirildi. Ödüller, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan ve Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem tarafından verildi.

Bakmadan Geçme