• Haberler
  • Genel
  • Proje ortaklarından Yalçın'a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Proje ortaklarından Yalçın'a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Hayallerini yakala projesinin Çek Cumhuriyeti’nden üçüncü proje toplantısı için Afyonkarahisar gelen proje ortakları İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’la biraraya geldiler Hayallerini Yakala (Catch Your Dreams) Comenıus Bölge Ortaklığı 29-31 Mayıs üçüncü proje toplantısı için Çek Cumhuriyeti’nden Afyonkarahisar’a gelen eğitmenler İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı makamında ziyaret ettiler.Hayallerini Yakala Projesinin Afyonkarahisar İl Milli Eğitim [&hellip]

Proje ortaklarından Yalçın’a ziyaret

Hayallerini yakala projesinin Çek Cumhuriyeti’nden üçüncü proje toplantısı için Afyonkarahisar gelen proje ortakları İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’la biraraya geldiler

Hayallerini Yakala (Catch Your Dreams) Comenıus Bölge Ortaklığı 29-31 Mayıs üçüncü proje toplantısı için Çek Cumhuriyeti’nden Afyonkarahisar’a gelen eğitmenler İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı makamında ziyaret ettiler.
Hayallerini Yakala Projesinin Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde yürütüldüğünü belirten Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Çek Cumhuriyeti’nden proje toplantısı için Afyonkarahisar’a gelen eğitimcilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Projenin Avrupa Komisyonu tarafından sağlanan hibe ile yürütülen proje ortaklarının RAM ve Ali Çağlar Anadolu Lisesi olduğunu belirten Yalçın şöyle konuştu: “Projenin Çek Cumhuriyetinden ortakları ise; Moravskoslezsky Kraj Belediyesi, Pedagogicko-Psychologicka Poradna ve Stredri Skola Elektrotechnicka’dır. Gerçekleşmekte olan üçüncü toplantıya Çek Cumhuriyeti’nden 6 yetkili ve eğitimci gelmiştir. Üç gün boyunca proje toplantıları yapılarak, öğretmenler ve öğrenciler birlikte etkinlikler yapacaklardır.”
Ziyaretin anısına toplu fotoğraf çektirildi. Çek Cumhuriyeti’nden Afyonkarahisar’a; Jana Vyslouziloa, Milena Bubikova, Pavla Stalmachova, Petra Kalaçova, Ludek Sipula ve Sarka Hrabcova geldiler. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme