Proje kapanışına 'Gezi' nedeniyle gelmediler

Avrupa Birliği projelerinden olan Coworking (Ortak alan belirleme) projesinin Afyonkarahisar'daki kapanış toplantısına 'Gezi Parkı' eylemi damgasını vurdu. Proje ortaklarından Polonya ve Macaristan heyeti, Türkiye'deki olaylar nedeniyle kapanış toplantısına katılmadı Afyonkarahisar Elektrikçiler ve Ektronikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından Avrupa Birliği Leonardo Da Vinci programlarından AB Eğitim ve Gençlik Merkezi Başkanlığı'na sunulan ve kabul edilen Coworking [&hellip]

Proje kapanışına “Gezi” nedeniyle gelmediler

Avrupa Birliği projelerinden olan Coworking (Ortak alan belirleme) projesinin Afyonkarahisar’daki kapanış toplantısına “Gezi Parkı” eylemi damgasını vurdu. Proje ortaklarından Polonya ve Macaristan heyeti, Türkiye’deki olaylar nedeniyle kapanış toplantısına katılmadı

Afyonkarahisar Elektrikçiler ve Ektronikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından Avrupa Birliği Leonardo Da Vinci programlarından AB Eğitim ve Gençlik Merkezi Başkanlığı’na sunulan ve kabul edilen Coworking Projesi’nin kapanış toplantısı, Afyonkarahisar’daki İkbal Termal Otel’de gerçekleştirildi. Toplantıya Yunanistan, Bulgaristan, Letonya, Litvanya, İngiltere ve İtalya’dan heyetler katıldı. Projede yer alan Polonya ve Macaristan heyetleri ise, Türkiye’de Gezi Parkı dolayısıyla çıkan olayları gerekçe göstererek Afyonkarahisar’daki kapanış toplantısına iştirak etmedi.
24 BİN AVROLUK PROJE
24 bin avroluk projenin kapanış toplantısında konuşan Afyonkarahisar Elektrikçiler ve Ektronikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karagöz, yabancı heyete hitaben, “Hükümetin bazı politikalarına karşı başlatılan protestolara marjinal örgütler de karıştı. Ülke genelinde küçük olaylar başladı. Belli bölgelerde olaylar yaşanmaktadır, ancak korkulacak bir durum yoktur” dedi.
Karagöz, projenin 1 buçuk yıldır devam ettiğini, heyetlerin ortak çalışma alanları, ortak çalışma usüllerinin belirlenmesi için gayret gösterdiğini kaydetti. Karagöz, 1 buçuk yıllık çalışmanın rapor işleminin ise kendilerine ait olduğunu belirtti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme