• Haberler
  • Genel
  • Proje ekipleri bilgilendirildi – Kocatepe Gazetesi

Proje ekipleri bilgilendirildi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valiliği AB Daimi Temas Noktası Ofisi tarafından, ZEKA’nın Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı ve Sosyal Alt Yapı Mali Destek Programı ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi Afyonkarahisar ili ve ilçelerinde bulunan kurumlarda oluşturulan proje ekiplerinin katıldığı bilgilendirme toplantısında ZEKA Afyonkarahisar Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Tuğrul Çınar, mali destek programları için kurumlarının proje yazım işini yürüten [&hellip]

Proje ekipleri bilgilendirildi

Afyonkarahisar Valiliği AB Daimi Temas Noktası Ofisi tarafından, ZEKA’nın Sosyal Kalkınma Mali Destek Programı ve Sosyal Alt Yapı Mali Destek Programı ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi

Afyonkarahisar ili ve ilçelerinde bulunan kurumlarda oluşturulan proje ekiplerinin katıldığı bilgilendirme toplantısında ZEKA Afyonkarahisar Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Tuğrul Çınar, mali destek programları için kurumlarının proje yazım işini yürüten proje ekiplerinin sorularını cevapladı.
SORULARA İLK
AĞIZDAN CEVAP
Bilgilendirme toplantısıyla ilgili açıklama yapan Afyonkarahisar Valiliği Avrupa Birliği Daimi Temas Noktası Ofisi Koordinatörü H. Hüseyin Oğuz, ZEKA tarafından mali destek programlarının duyurulmasından hemen sonra kurumlara yazı göndererek proje ekiplerini oluşturmalarını istediklerini belirtti. Oğuz; “Kurumlarımız proje ekiplerini oluşturarak ekipte yer alan arkadaşlarımızın ileşitim bilgilerini bize bildirmişlerdi. Son günlerde mali destek programlarıyla ilgili ofisimize çok sayıda müracaat olmuş ve proje ekibinde yer alan arkadaşlarımız akıllarına takılan sorulara cevap almak için bize ulaşmaya çalışmaktadırlar. Biz de hem ofisimizdeki bu yoğunluğu azaltmak hem de proje ekiplerinin sorularına birinci ağızdan cevap almalarını sağlamak amacıyla, Valimiz İrfan Balkalıoğlu ve AB Daimi Temas Noktası olan Vali Yardımcımız Erhan Günay’ın da uygun görüşleriyle böyle bir bilgilendirme toplantısı düzenlemeye karar verdik. ZEKA Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Tuğrul Çınar davetimizi kırmayıp toplantıya iştirak etti. Böylece proje ekiplerinde yer alan arkadaşlarımız her türlü soruyu sorarak birinci ağızdan cevap alma şansı buldular.” dedi.
HEDEF DAHA ÇOK
PROJENİN ÇIKMASI
AB Daimi Temas Noktası Ofisi Koordinatörü H. Hüseyin Oğuz, tüm gayretlerinin Afyonkarahisar’dan daha çok proje çıkmasını, kurumların daha çok hibeden faydalanmasını sağlamak olduğunu ifade etti. Hedefte kalkınma ajansları ve AB fonlarına ilden daha çok proje gönderilmesini saðlamak olduğunu ifade eden Oğuz sözlerine şöyle devam etti: “İlimizin bu tür imkânlardan azami bir şekilde yararlanmasını arzu ediyoruz. Ayrıca kurumlarımızın proje mantğını öğrenmeleri ve bu konuda pratik kazanmalarını sağlamak da bizim için önemli. Bu yüzden bu tür çalışmalarımızı devam ettirmek istiyoruz. Her türlü destek ve katkılarından dolayı Valimiz İrfan Balkanlıoğlu ve AB Daimi Temas Noktası olan Vali Yardımcımız Erhan Günay’a şükranlarımızı sunuyorum.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme