• Haberler
  • Genel
  • 'Proje bazlı çalışın' talimatı – Kocatepe Gazetesi

'Proje bazlı çalışın' talimatı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, daire müdürlerine 'proje bazlı çalışın' talimatı verdi Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner iade-i ziyaretleri kapsamında gün içerisinde Orman ve Su İşleri 5'inci Bölge Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü, DSİ Sondaj Şube Müdürlüğü, DSİ 183. Şube Müdürlüğü, Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, DDY 7'nci Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret ederek kurum amirlerinden brifing aldı.Vali Hakan Yusuf [&hellip]

“Proje bazlı çalışın” talimatı

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, daire müdürlerine “proje bazlı çalışın” talimatı verdi

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner iade-i ziyaretleri kapsamında gün içerisinde Orman ve Su İşleri 5’inci Bölge Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü, DSİ Sondaj Şube Müdürlüğü, DSİ 183. Şube Müdürlüğü, Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, DDY 7’nci Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ederek kurum amirlerinden brifing aldı.
Vali Hakan Yusuf Güner, kamu kurum ve kuruluşlarına yaptığı ziyaretler sırasında kurumları hakkında Orman ve Su İşleri 5. Bölge Müdür Mehmet Kuşçu’dan, Orman İşletme Müdürü Metin Kalyoncu’dan, DSİ Sondaj Şube Müdürü İsmet Kızıltepe’den, DSİ 183. Şube Müdürü Yaşar Sarıkaya, Meteoroloji Bölge Müdür Vekili Mustafa Yılmaz’dan ve TCDD 7. Bölge Müdürü Enver Timurboğa’dan bilgi ve brifing aldı.
Kurumları hakkında detaylı bilgiler veren ve Afyonkarahisar için kendi görev ve ödevleri haricinde özel çaba gösteren kurum müdürleri ve yetkililerine teşekkür eden Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar’daki tüm kurum ve kuruluşların proje bazlı çalışmasını isteyerek, ancak bu şekilde verim alınabileceğini, ölçülebilirliğin kolay olacağını ve fayda fonksiyonuna uygun en iyi şekilde hareket edilebileceğini belirtti.
Vali Güner, kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaretleri sırasında kurum amirlerine çalışmalarını vatandaş odaklı yürütmelerini, her zaman vatandaşların hizmetleri zamanında ve eksiksiz almaları için her türlü tedbirleri almalarını, vatandaşlara hizmet sunumunda standartlarını yükseltmeleri ve hizmet standardı sürelerine uymalarını, bu anlamda ilkelerle, prensiplerle ve hassasiyetle zamanın kullanılmasını özellikle tavsiye ederken, çalışmalarında başarılar diledi.
Orman ve Su İşleri 5. Bölge Müdürlüğü ziyareti sırasında Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’e Bölge Müdürü Mehmet Kuşçu tarafından Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parkalar Genel Müdürlüğünün yayınlarından ‘Allah’a Ismarladık’ (Çanakkale Savaşında Bir Şehidin Günlüğü) isimli ve yine Doğa Koruma ve Milli Parkalar Genel Müdürlüğü 5. Bölge Müdürlüğü’nün yayınlandığı ‘Afyonkarahisar Doğa Turizmi Master Planı 2013-2023’ isimli kitap takdim edildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme