• Haberler
  • Eğitim
  • Prof. Uçar, Başkanlık İçin Adaylığını Açıkladı

Prof. Uçar, Başkanlık İçin Adaylığını Açıkladı

AKÜ Veteriner Fakültesi Doğum ve Jinekoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Uçar, başkan adayı olduğunu açıkladı.

Afyonkarahisar Veteriner Hekimleri Odası seçimine yönetim kurulu başkan adaylığını açıklayan Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Veteriner Fakültesi Doğum ve Jinekoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Uçar, Prof. Dr. Mehmet Uçar ve yönetim kurulu üye adayları Erkan Acar, Göktuğ Yılmaz ve İhsan Tezgiden, seçim ziyaretlerine başladı.

Heyet seçime aday olmayacağını açıklayan Oda Başkanı Nevzat Algan ve Oda Genel Sekreteri Prof. Oktay Yılmaz’la bir araya geldi. Mesleki konuların istişare edildiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Oda Başkanı Nevzat Algan, şunları kaydetti: 

“Oda yöneticiliği, mesleğe meslektaşa ve vatana faydalı bir meslek cemiyetinin oluşturulması ve sürdürülmesi için çalışılan ve bitiş çizgisi olmayan bir bayrak yarışıdır. Anayasanın 135’inci maddesinde yer alan amir hükümlere sadık kalarak, meslek kanunu ve etik değerler çerçevesinde çalışmanızı ümit ediyor, aday olan yönetim kurulunuza güveniyor ve başarılar diliyoruz."

Bakmadan Geçme