Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Prof. Dr. Genç, Afyonlu öğrencilerle söyleşide buluştu

Prof. Dr. Genç, Afyonlu öğrencilerle söyleşide buluştu

Şair, yazar Prof. Dr. Nurullah Genç “Başarı Bedel İster” ve “Cevizin Kabuğunu Kırmak” temalı söyleşi etkinliğinde Afyonkarahisarlı öğrencilerle bir araya geldi

Şair, yazar Prof. Dr. Nurullah Genç tarafnıdan Kamil Miras Anadolu Lisesi Konferans Salonunda saat 14:00’de “Başarı Bedel İster” ve saat 20:00’de “Cevizin Kabuğunu Kırmak” temalı söyleşi verildi.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organizasyonu ile düzenlenen konferansa Vali Mustafa Tutulmaz, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali özkaya, Afyonkarahisar Baro Başkanı Turgay Şahin, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Müdür Yardımcısı Fatih Akçil, Şube Müdürleri Adem Karakelle, A. Fevzi Özdemir, Gürbüz Bıdık, protokol üyeleri, okul idarecileri, öğretmenler, çok sayıda öğrenci katıldı.
“İNSANLARIN FARKLI BİR İÇ SESİ VAR”
Prof. Dr. Genç söyleşide insanların diğer canlılardan farklı olarak bir iç sesi olduğunu belirterek, “Bu iç sesin nereye çağırdığı, ne amaçla çağırdığı çok önemlidir. Sevgili öğrenciler içinizdeki sesi zaman zaman kontrol edin. Alimlerimiz gibi bir ömürlük iç seslere sahip olun. Bütün bir insanlığa ve kainata faydalı işler yapma peşinde olun. Bilginin efendisi olabilmek için çalışmanın uşağı olmak zorundayız. Çalışırken de başarıyı yakaladıktan sonrada kendini bilmek çok önemlidir. Kendini bilmek yaradılış amacını da bilmektir. Nerelerden geldiğini bilmek, tarihini, coğrafyasını, medeniyetini kısacası Hz. Ademden itibaren günümüzü bilmektir. Yarışmayı ve çalışmayı bitiş noktasını geçtim diyerek sakın bırakmayın. Çöllerde ya da kurak topraklarda yok olan nehirler gibi değil denizlere ve okyanuslara ulaşabilen nehirler gibi güçlü ve amaçlı olun.” dedi.