• Haberler
  • Genel
  • Potuk Kardeşlere hemşehri sevgisi – Kocatepe Gazetesi

Potuk Kardeşlere hemşehri sevgisi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Fenerbahçeliler Derneği'nin misafiri olarak şehir merkezine gelen Fenerbahçe'nin yıldız transferi Alper Potuk, Sandıklıspor'a transfer olan kardeşi Emrah Potuk'la birlikte Fenerbahçe taraftarlarıyla buluştu Transfer sezonunun en çok konuşulan isimlerinden Alper Potuk, memleketi Afyonkarahisar'a geldi. Eskişehirspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Potuk, Sandıklıspor'a transfer olan kardeşi Emrah Potuk'la birlikte Afyonkarahisar Fenerbahçeliler Derneği'nin misafiri oldu. Pınar Kız Öğrenci Yurdu'nun [&hellip]

Potuk Kardeşlere hemşehri sevgisi

Afyonkarahisar Fenerbahçeliler Derneği’nin misafiri olarak şehir merkezine gelen Fenerbahçe’nin yıldız transferi Alper Potuk, Sandıklıspor’a transfer olan kardeşi Emrah Potuk’la birlikte Fenerbahçe taraftarlarıyla buluştu

Transfer sezonunun en çok konuşulan isimlerinden Alper Potuk, memleketi Afyonkarahisar’a geldi. Eskişehirspor’dan Fenerbahçe’ye transfer olan Potuk, Sandıklıspor’a transfer olan kardeşi Emrah Potuk’la birlikte Afyonkarahisar Fenerbahçeliler Derneği’nin misafiri oldu. Pınar Kız Öğrenci Yurdu’nun en üst katında bulunan restoranda Fenerbahçelilerle akşam yemeği yiyen Potuk’un, keyifli olduğu görüldü. Hemşerileri Fenerbahçelilerle bol bol sohbet eden Potuk’a Afyonkarahisarlıların da ilgisi büyük oldu.
Afyonkarahisar Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ömer Altınay ile Dernek Üyeleri Mehmet Kocaşaban, Ali Hancıoğlu ve Kerim Suna’yla akşam yemeğinde bir araya gelen Alper Potuk, Afyonkarahisar’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu anlattı. Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri geri çevirmeyen Potuk’a, yurtta kalan kız öğrencilerin de ilgisi yoğun oldu. Potuk’a çiçek ve plaket takdim eden Fenerbahçeliler Derneği üyeleri, Alper’e Fenerbahçe’de, kardeşi Emrah’a ise Sandıklıspor’da başarılar dilediler.
Alper’den Afyonkarahisar’ın plakasının 03 olması nedeniyle 3 numaralı formayı giymesini isteyen dernek yönetimini Alper gülümseyerek dinledi. Yemeğin ardından Altınay’da kaymaklı lokum yiyen Alper ve Emrah Potuk kardeşler, Cumhuriyet’ten de sucuk aldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme