Potamızda hiç 101 sayı görmemiştik

Afyonkarahisar Belediyespor Adanaspor deplasmanında 101-88'lik skorla mağlup olarak 10 maçta 8 mağlubiyet 2 galibiyetle 16. sırada yer buldu Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor bu hafta Adanaspor'a konuk oldu. Aldığı İstanbul DSİ galibiyetinin ardından Adanaspor maçına moralli şekilde çıkan Afyonkarahisar Belediyespor bu maçta 88 sayı kaydederken potasında da 101 sayı gördü ve 13 [&hellip]

Potamızda hiç 101 sayı görmemiştik

Afyonkarahisar Belediyespor Adanaspor deplasmanında 101-88’lik skorla mağlup olarak 10 maçta 8 mağlubiyet 2 galibiyetle 16. sırada yer buldu

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor bu hafta Adanaspor’a konuk oldu. Aldığı İstanbul DSİ galibiyetinin ardından Adanaspor maçına moralli şekilde çıkan Afyonkarahisar Belediyespor bu maçta 88 sayı kaydederken potasında da 101 sayı gördü ve 13 sayı ile mağlup oldu.
Maçın ilk periyodu iki ekibin aldığı karşılıklı sayılarla başladı. İlk çeyrekte üstünlüğü Adanaspor ele aldı fakat Afyonkarahisar Belediyespor da oyundan düşmedi. İlk çeyrek 26-23’lük skorla Adanaspor’un üstünlüğü ile tamamlandı.
İkinci çeyrekte oyundaki etkisini artıran Afyonkarahisar Belediyespor öne geçme şansını yakaladı fakat üstünlüğü koruyamadı ve Adanaspor yine öne geçti. İlk yarıyı 50-46’lık skorla yine Adanaspor önde tamamladı.
İkinci yarının ilk çeyreğinde 25 sayı kaydeden Adanaspor farkı açmaya başladı. Afyonkarahisar Belediyespor ise bu çeyrekte 14 sayı kaydetti ve 75-60’lık skorla Adana’nın farkı açmasına izin verdi.
Son periyotta Adanaspor 26 sayı kaydederken Afyonkarahisar Belediyespor 28 sayı kaydetti. Afyonkarahisar Belediyespor savunduğu potada 101 sayı gördü ve rakip potaya ise 88 sayı bıraktı. Maçın sonunda 101-88’le Adanaspor bir galibiyet daha kazandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme