Portekiz'de staj yaptılar – Kocatepe Gazetesi

Gerçekleşen faaliyet hakkında okuldan yapılan açıklamada öğrencilerin başarı ile stajlarını tamamladıkları ifade edildi.Açıklamanın devamında şöyle denildi:'The BrıdgeProjesi Afyonkarahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenlerine yönelik yapılmıştır. Bu kapsamda Afyonkarahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin bünyesindeki Makine Teknolojisi Alanı, Metal Teknolojisi Alanı, Mobilya ve İç Tasarım Alanı, Bilişim Teknolojisi Alanından öğrenciler yurtdışı stajlarını tamamladılar.''ALMANYA'DA [&hellip]

Gerçekleşen faaliyet hakkında okuldan yapılan açıklamada öğrencilerin başarı ile stajlarını tamamladıkları ifade edildi.
Açıklamanın devamında şöyle denildi:
“The BrıdgeProjesi Afyonkarahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenlerine yönelik yapılmıştır. Bu kapsamda Afyonkarahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bünyesindeki Makine Teknolojisi Alanı, Metal Teknolojisi Alanı, Mobilya ve İç Tasarım Alanı, Bilişim Teknolojisi Alanından öğrenciler yurtdışı stajlarını tamamladılar.”
“ALMANYA’DA STAJ YAPAN ÖĞRENCİLERİMİZ VAR”
Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı’nda eğitim gören öğrencilerinde Almanya’nın Berlin kentinde stajlarının devam ettiği belirtilen açıklamada, “Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı öğrencileri Mart ayında staj yapmak için Almanya’nın Berlin şehrine gittiler. Öğrenciler 2 hafta boyunca meslekleriyle ilgili yeni uygulamaları yerinde görme ve deneyim kazanma imkânı bulacaklardır. Öğrencilerimiz 6 Nisan’da ilimize döneceklerdir. Projenin son hareketliliği ise Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı öğrencileri tarafından 5-18 Nisan 2019 tarihleri arasında yine Almanya’nın Berlin şehrine olacaktır.” denildi.

Bakmadan Geçme