• Haberler
  • Gündem
  • Polisler, görevlerini fedakârca yapıyor – Kocatepe Gazetesi

Polisler, görevlerini fedakârca yapıyor – Kocatepe Gazetesi

Polis Haftası dolayısıyla Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, bir mesaj yayınladı. Vali Güner, “Görevini fedakârca, vatan ve millet sevdasıyla, büyük bir sorumluluk içinde yürüten Türk Polis Teşkilatı, ülkemizin ve milletimizin huzur, güven ve asayişinin sağlanması kadar milli birlik ve beraberliğimizin devamı için de vazgeçilmez bir unsurdur. Polislerimiz disiplinli, dürüst ve özverili çalışmaları, insan haklarına saygılı, [&hellip]

Polis Haftası dolayısıyla Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, bir mesaj yayınladı. Vali Güner, “Görevini fedakârca, vatan ve millet sevdasıyla, büyük bir sorumluluk içinde yürüten Türk Polis Teşkilatı, ülkemizin ve milletimizin huzur, güven ve asayişinin sağlanması kadar milli birlik ve beraberliğimizin devamı için de vazgeçilmez bir unsurdur. Polislerimiz disiplinli, dürüst ve özverili çalışmaları, insan haklarına saygılı, vatandaşlarımıza karşı hoşgörülü, güler yüzlü ve yardımsever olarak görevlerini ifa ederek milletimizin gönlünde yer edinmişlerdir. Halkımızın huzuru, güvenlik ve asayişin temini, kamu düzeninin sağlanması, devletimizin bütünlüğü için cefakârca hizmet veren Emniyet Teşkilatımızla gurur duymaktayız. Bu duygu ve düşüncelerle Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. Yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle vatanımızın her bir köşesinde görevlerini büyük bir özveriyle yerine getiren Emniyet Teşkilatımızın her kademesindeki fedakâr ve cefakâr mensuplarının bu anlamlı gününü kutluyor, görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle ve gazilerimizi şükranla anıyor, hâlihazırda görevi başında bulunan teşkilat mensuplarına da sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum” dedi.
DEMOKRATİK DÜZENİN TEMİNATI
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da “Polisimiz sadece olaylara müdahale eden, suçlulara göz açtırmayan görüntüsü yanında toplum destekli polislik çalışmaları ve bu çerçevede gerçekleştirilen proje faaliyetleri ile spordan eğitime, toplumun her kesiminden insana yönelik sevgi, yardım ve yönlendirici çalışmaları sayesinde güven ve sevgi atmosferi oluşturmaktadır. Yetkilerini yasalardan, desteğini halkımızdan alan Emniyet Teşkilâtımız ve polisimiz, demokratik düzenin en önemli teminatlarından birini oluşturmaktadır” ifadelerini kullandı.
POLİS HAFTASI’NI KUTLADILAR
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan ile MHP İl Başkanı Raşit Demirel de Türk Polis Teşkilatı’nın 171’inci yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajları yayınladılar. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme